Monthly Archives: February 2013

You are browsing the site archives by month.

Loooooond!!!

Hellöj!

Jag har varit i Lund på fezt. Inte för att någon jävel kommer känna sympati men vårt tåg var TRE TIMMAR försenat. <3 Veolia.

1Som ni förstår var vi överlyckliga.

3

Så vi gick till O’learys på centralen och betalade SJUTTIONIO KRONOR för en öl. Efter den gick vi till systemet och köpte 9 till som vi förtärde på tåget. Väl framme, cirkus klockan 01.30 träffade vi upp Oskar och hans crew som vi åkt ner för att fira.

Isak var redan på plats så vi gick till Kristoffers lägenhet och läste tidningen Body som Forte knyckt från jobbet.

9

Och så kom den stora dagen. Oskar och Kristoffer slog på stort och anordnade fetfekke i en gympahall. Där spelade vi Dodgeball i ca 20 minuter innan en snubbe drog axeln ur led.

7

Han hette Per och det verkade göra rätt ont. Så jag satte mig bredvid för att underhålla. Tillslut bad han mig gå. Då tänkte jag på er som inte bryr er och tog en dagens outfit bild istället.

4Per åkte till sjukhuset för att 3 praktikanter skulle få öva på att dra tillbaka den. Välfylld med smärtstillande mötta han sedan upp oss på den gemensamma Fondue-middagen på Stäket. Jag fick majs och sparris.

Sen gick vi till Oskars “lilla” lägenhet på cirka 930 kvm och drack kopiösa mängder öl. Dansade till skamlåtar och ojade oss över träningsvärken som redan kommit. Efter 13 timmars öldrickande åkte vi till Malmö för att återigen läsa Body som godnattsaga.

Dagen efter kunde jag ej gå p.g.a. kroppen sa nej till träning. Tog mig till Möllan och fiket Simpan för en frukostbuffé. Låg i deras soffa i cirka 5 timmar tills Alvedonen kickat in ordentligt och vi kunde fortsätta vår “dag på stan”. Vilket blev en kort dag då ALLT är stängt på söndagar i Malmö. Stod och hängde utanför en antikaffär i hopp om att ägaren skulle gå förbi och se mina suktande ögon efter ryska dockan som stod och retades i fönstret. Om någon som bor/besöker/är i Malmö. Kolla in hörnbutiken i riktning mot trekanten! De har rea på ryska dockor!!!! Men berätta fan inte vad ni fick dem för.

När två män försöker få den andra att “dra i fingret” samtidigt.

8Sen åkte vi tillbaka till Lund och den fantastiska lägenheten för att avnjuta en pruttsäker middag. Med träningsvärken från helvetet, den fantastiska bakfyllan och den gasiga magen satte vi oss på x-spytusen utan åksjukepiller.

/Sanna

störd vigör och bröd med inbyggt smör

Tjäna. Idag är det soffläge både för mig och Betsson… Undrar dock hur han sova gott i denna pose?DSC_0508DSC_0510

 

Ligger nu iaf å dreglar på pinterest där jag igår fann detta cheesy garlic bread:

84fb8d072d810dc49badcd4685631342

….blev ju tvungen att skapa det. Resultatet = helt okej?!

brödbildd

Det enda som e bra med att Calle är i Kanada är att jag numer kan laga & baka glutenfullt. Receptet finner du hääär: http://www.laurenslatest.com/hasselback-garlic-cheesy-bread/
(körde vetemjöl special ist för bread flour och en blandning av lagrad gouda+präst istället för white cheddar).

/Frida

Sexismfesten, eller, Oscarsgalan 2013

NÄE DU Seth MacFarlane, detta gjorde du inte särskilt bra. Riktigt jättedåligt faktiskt!

Seth MacFarlane

För dig som inte var uppe hela natten och långt in på morgonen p.g.a. förbannad, här e “gobitarna” ur 2013 års Oscarsgala.

http://www.buzzfeed.com/hillaryreinsberg/sexist-things-at-the-oscars

blä suck och grgrgdfsdoöplwodowdasdasdefrfaöd
/F&S

måndag – och lediga :)))

Gör inte många knop idag….


6ec7fd708a4c34b64e2fa8d84edcd8c295c70966_m
2013f37afe42955482ce457df210b7dd1df9e41a_m

1360259383_monkey_backside_grooming

NaM2a

a1a1f981d3366f024daec7c7e101810a1e77159e_m

f90bbe0a4b085e9aa4eda5f85de8c4be82f7f46c_m

ffuu-turtle-bro

1360784197_dog_pees_on_girl_at_the_beach

 
/F&S

blge lifestyle

Häj! Först och främst: tack för alla bös-åsikter! Och sorry för dålig uppdatering, jag å Sanna är lediga en vecka (!!!). Är hemma i dalarna och…har typ inget för mig? Mamma och pappa jobbar dygn… jag hänger med katterna, dricker zingo och provar outfits.

sFHcCR on Make A Gif, Animated Gifs

Letade febrilt efter min underschöna solglasögon-samling utan framgång. Samlade nämligen på massa *coola briller* när ja va frida siversen young…. Fattar inte varför man älskade att samla då??

Min barndoms samlingar:
–  frimärken
– glasfigurer från DUKA
– olika avbildningar av får (min syster samlade på älgsaker så jag blev tvungen att konkurrera m ngt :/)
– prispokaler
– vAcKrA mYsTiSkA sTeNaR
– äckliga sniglar i mitt pyramid-akvarium
– plastnappshalsband
– hockeybilder
– sand från olika öknar (hade från 1 st)

 

Skärmavbild 2013-02-24 kl. 10.36.48

 

Nu ske jag sätt mä på altanen med en apelsin å en bok å sola fram en fräken eller två. ÄLSKADE att sola när jag var yngre, gärna redan i feb/mars med folie å speglar å massa skit som ni ser här nedanför… vill gravt avråda från detta p.g.a. cancerrisk. Tänker alltid på Stephanie i Baywatch.

DSC02696

Drog även in bror min i det hela… :/DSC02699
HEPPÅRE!
/Frida

*trodde det var fredag*

 

gm

vÄrLdEn GåR uNdEr OmG Omg oMg!!!!!

Säger bara looooool för rymdnyheterna på aftonbladet.

undergång

 

Och för er som inte bryr sig så är här dagens outfitta:

loooolsanna

/Sanna

 

18 år tillbaka i sexismen.

Diet Coke år 1995

Den “nya” Diet Coke 2013

http://www.youtube.com/watch?v=l7AqpFcgTqQ

Suuuuuuuuuuuuuck!

 

 

Titta på filmjäveln!

Reder ut det här med bös

Hej fellas. Jobbar hemifrån idag p.g.a. dålig hälsa. Ni vet när man badade klädsim i simhallen på mellanstadiet – och hur man efteråt fick kämpa två och två med att vrida ur joggingoverallen fyrtio gånger? Så kändes det som att någon gjorde med mina äggstockar igår. Är idag hemma med lätt feber, glansigt öga och rosig kind. Eller kinden är nog bara min vanliga roshy d.v.s. ytliga blodkärls-dålig hy. Förra veckan när ja hade knallrosa tröja sa ngn på jobbet: va fint när du matchat me rouge! man ba….har inte dt….  .. …….  *__* <– smiley för mitt face

Nu till en annan sak fölk tar sig friheten att kommentera; mitt användande av ordet bös. Det verkar som om alla inte är bekanta med detta ord som iofs säkert är rätt dialektalt och mer vanligt i dalarna. Låt mig härmed demonstrera bös och reda ut detta:

bös

UTDRAG UR FRIDA-AKADEMINS EXTREMT COOLA ORDLISTA:

BÖS – [böös]
Betydelse: Typ diverse, det allra sista, det som inte är så bra, det som inte räknas på individnivå, bottenkrapet.

Användarexempel: Det allra sista i chipsskålen.

Används i en mening: Vafan?!! Det är ju bara bös kvar!

Synonym
: Kan jämföras med rös när man (gud förbjude) valde fotbollslag på rasten och i slutet “fick röset” dvs
“resten som inte är så bra”.

 

 

Alltså, rent jävla guld-bös på bilden! Har förutom att trycka in alla chips lyckats tugga i två timmar på en fettrand från en parmaskinka. Den har blivit som en kompis…. .. ska nog säga heido nu. Tror också på att döpa om en kategori till bös för lättglömda inlägg om ingenting. Detta kan t ex vara det första.

/Frida