Monthly Archives: February 2016

You are browsing the site archives by month.

ZAP

FullSizeRender

Tjä-Na. Är i dalarna och livsnjuter litegranna. Åker bil, går på loppis, klappar katt, leker med systerson och spelar instrument med familjen? Skönt ändå att variera ens innerstadshelger som i 9 fall av 10 går ut på att fredagsdricka öl på nån dålig bar och sedan bakfylle-lida.

Nästa vecka händer ingenting förutom att jag ska lasra bort min mouztache! Har ju lite fjun där som de flesta andra men sen jag slutade käka p-pillz har fjunen blitt mer……

CDM_652518

…Såhär 🙂

En del får ju mer “hormonaktiviteter” av p-pills men för mig har tydligen pillsen hållt mina hormoner i skick?? Jaja, är mkt spänd på detta fast också SKRAJ för det kommer göra så stört ont??? Måste dock säga att Akademikliniken som jag bokat in mig på ändå var så otroligt lockande, som ett “sexigt sjukhus” där allt var snyggt och fräscht och alla SÅ trevliga. Bara äldre kvinnor i vita rockar med fluffiga frisyrer och putiga läppar. Men på ett bra sätt! Kommer väl sluta med att jag opererar sönder mig bara för trivseln därinne.

Nåväl. Detta om detta!

YOW FROM NYC

IMG_8094

Hej från NYC! Är här på en plåtning med jobbet men kunde liksom skriva något då jag tänkte surprisa Sanna med en spontan “pop-in”. Vilket jag gjorde igår, hehe.

Nu ligger jag här på Ludlow Hotel (helt asfantastiskt som ni ser) och dånar Lou Reed som är min mest “lower east side-aktiga” artist LOL och skriver banner som luftvärmepumpar. Ska iaf snart ut och hitta en everything bagel med scallion cream cheese och genomsöka Forever21 på billigt fzhion. Om jag kan gå d.v.s., snubblade igår på trottaren och REV SÖNDER BÅDA KNÄSKÅLARNA pga att det var tio minus och som att trilla på glas. Haltar fram nu. Men men, kan inte klaga – är i NYC å jag älskar ju det!!!!!!! Ha det så kult hejdå!!!

 

GLA LÖRDA!

Bild 2016-02-13 kl. 14.51Hej från gosriket a.k.a. min 120-säng modell Sultan från IKEA. Idag har varit en SÄNGDAG. Sitter av nån underlig anledning i årets guldäggsjury (Sveriges reklamtävling) och måste förhandsrösta innan de riktiga jurydagarna. Detta betyder att man ska förhandsrösta och kolla igenom ALLA skickade bidrag. Vilket är skoj men tar typ 3o timmar??????

Bild 2016-02-13 kl. 14.53 #2

Ser ständigt ut såhär.

fsl

 

Lär göra detta hela dagen + hela kvällen då jag åker bort imorgon. Självklart blir det dock en paus för kvällens MELLOOO med tryffelsalami, fanta och den fantastiska rätten: färska räkor+sparris absolut inte i säsong +rydbergs underbara fabrikshollandaise. Det är ändå rätt skönt att umgås med sig själv ibland. Älskar mig själv*!

/Fridis

 

*Ibland

Intet nytt under solen.

Heeeej! Har haft en sinnessjuk arbetsvecka som gjort att en varit lealös och snurrig i både hjärna och kropp. Har inte fotat något med min mobil på länge vilket betyder att jag ju inte varit med om någonting som är någonting………… Minns inte ens vad jag gjorde i helgen…….? Jaja.

Eller jo, en grej har hänt och det är att vi har fått ett gemensamt lånelöfte!!!!! Även om jag har 0% stress i att köpa läggis ihop. Det är ju mest att Martin bott i samma lill-etta i massa år och är sugen på större. Och när man slår sina påsar ihop kan man ju köpa…ett..palats? Och med palats menar jag en trea. Fick en Smärre Chock iaf.

Det göttiga med en trea (eller stor tvåa) är att man kan inreda på lite roligare sätt. Som att ha mörka matta kulörer istället för förstorande ljust och olika stilar i olika rum. Kluret är dock att vi har rätt olika “smak”… En annan gillar ju art deco, gamla grejer, prydnadsföremål, plysch och fiskfjällsmönster medan martin är mer åt strikt, dovt, grått, stilrent. Jaja det blir väla bra. Är bara rädd att det blir mer “snyggt” än MYZ!!!

richdarkcolorfulrooms_1 Inngang_tema_img3_3_444432b

Manhattan_Sofa Skärmavbild 2016-02-12 kl. 11.16.18 6a00d83451e10d69e20147e17345b9970b-800wi Fig-House-05

Impact1

tumblr_n0h7t6KDTO1r4gct3o1_500 tendance-les-ampoule-plumen-frenchyfancy-2

/FSL

It´s always sunny

YEEEASSSS hade missat att det finns nya avsnitt ute av It´s always sunny in Philadelphia. Absolut den roligaste serie jag vet. Smakprov för er som missat:

 

tumblr_lrzpv2VqIR1qet5jwo1_500 45cc64aaec8b91b0943bb750d5d38230 b491a6e0acf99a279310a190e5c83a31 tumblr_mvcfakH6Nu1r9kulxo1_500 giphy Dennis-Tells-Charlie-To-Stop-Eating-Cat-Food-On-Its-Always-Sunny-In-Philadelphia tumblr_nxotn67yo61u4l63jo1_1280 Charlie-Day-Is-Interested-In-Your-Spaghetti-Policy-On-Its-Always-Sunny-In-Philadelphia

Och i lite längre form:

 

Ja, se helt enkelt. Finns på “nätet”. KRAM!
/FSL