Monthly Archives: July 2017

You are browsing the site archives by month.

lykke <3

Tänkte eg. skriva ett Ordentligt Ordinarie Inlägg men hittade inte en bild på en blommig jävla klänning jag vet finns på www så håll till godo med gudinnan och typ, min eviga “MUSA” lykke li som släppt “nytt”. Ja d e en cover man älskar ju sådana. Har sugit på de små godbitarna man fått från hennes stories men så gött å få den i helhet! Kan iofs lägga ihop ett och även tu då hennes mamma supersorgligt nog jättejust dött. Fyfan. Livet ändå. Ryser av den, och håll hårt i era mammor o säg att ni älskar dem!!!!

<3

 

modesvängen kikar in ;)

Tack för alla DK-tips! Ska återkomma i ämnet, så länge får ni en bild på mig!!!! Vänlig jag e i retur, inte sant…. Har nog använt rosa varje dag denna sommar men blev mkt nöjd av att matcha det med med DARQ BLEU igår!

 

Sammetspolo – monki
glittrig kofta – choppad på zaras sommarrea 100kr
snus – XR-rapé
kjol – mango
väskis – urban outfitters

sko o skojig socka, asos

bättre bild på min kaxiga strumpor, ja nu ska jag nussa resten av kvällen med min katter som just kommit hem!!! saknat dom SÅ!

*nuss till er också*

FRÅN EN Ö TILL EN ANNAN.

Hemma från gotland denne gang! Plockat ett ton blommor, korsordat, blitt attackerad av äckliga kryp, varit på bröllop, inte badat, druckit “ett par glas” och lagat massa gooo mat som med örter från trädgården. Ernst style. Är hemma nu en dag för ompackning då vi imorgon åker till köpenhamn. Bokade in det lite spontant pga tänkte danmark e ju nära men det verkar ju vara värsta “inne placet” ? Trendigt??? Jag e….fingertopps mästare…. har känsla för sånt… trender… skoja d va tur!! Har tidigare varit där som barn samt för två år sen en kortis på hösten, men minns fan inget. Har iaf bokat Tre Tjusiga Restauranger, that is it! Hojta om ni sitter på något tips som ej är så där värst bloggigt!!! Vill va unique snowflake ni vet!! Hotellet verkar iaf vara nice!

spaghetti alla puttanesca.

Hej! Jag är på gotland med dåligt www. Riktigt u-land till ö……… Meeeeen kastar in ett riktigt GODING-recept här så länge!!

Fuck, gick och lagade min “selfie-kamera” men nu visar d sig att framåtkameran också har blitt GLIMRIG (lortig)? Åter till pastan. Vi pratar alltså horans pasta, eller på italiano: spaghetti alla puttanesca, en riktigt favorit p.g.a. allt finns typ alltid hemma! Horgod är den verkligen, och ja, vi måste ta tillbaka det ordet från camilla kläckberg.

2 bra gånger att servera denna rätt:
– när man e bakis p.g.a. innehåller massa spaghetticarbs plus salta, picklade ingredienser
– när man ska bjuda någon född på 50-talet. Främst pappor älskar den här!

Själv serverade jag den tokbakis till svärisarna så ni kan ju gissa om d va *SUCCÈ*….

 

 
Pasta puttanesca bitches!
du min vän behöver:

Spaghetti
2-3 vitlöksklyftor
1 röd färsk chili
Plommontomater, helst både färska och burkade
tomatpuré
sardeller
kalamataoliver, urkärnade
kapris
persilja (helst krus men blad går)
vitt vin om du råkar ha
olivolja, salt och svartpeppar från fucking kvarn
(om man vill: parmesan till servering)

Höftar ihop detta till att bli för ca 4 pers då: Töm chilin på äckliga frön, finhacka tillsammans med 2 vitlöksklyftor. Fräs på medelvärme i en vacker insjö av olivolja, det ska inte få färg utan bara bli gojsigt. Lägg ner typ 4 sardellfiléer som liksom ska smälta, man kan hjälpa till lite med ett redskap. Ha i några fler om du gillar sardeller! Alla gör det inte men de är faktiskt STJÄRNAN i denna rätt. Ja när du har basen på plats är det bara att tjoffa i en burk plommontomater eller ett gäng delade färska. Eller kombo! Finkrossade funkar ej här, det ska vara robust och grovt och beautiful. En klutt tomatopuré, en miniskvätt vin om du är som jag, 5 himla msk kapris och en burk kalamata du kanske också hackat lite granna. Detta ska nu koka i ca 30 minuter, rätt mycket vätska ska bort ty denna sås ska liksom ligga som en god “hinna” kring spaghettin, det får inte bli för blött! Justera efter smak, salta, peppra, ibland kan det vara gott med lite socker t ex. Koka spaghettin men gå inte för långt från spisis, den här rätten KRÄVER al dente! När det är typ 5 min kvar kan man pressa ner en vitlöksklyfta till i såsen, ett tips man kan använda till köttfärsås eller lite vad som helst då man får den där inkokta och grundande vitlökssmaken ihop med en lite tydligare pikant. Släpp slutligen lös spaghettin i såspannan, veva runt, häll upp på ett loppisfyndat fat (skoja) och ÖS på svartpeppar samt finhackad persilja. Ringla på extra olivolja, jamie oliver style. Men, varför blev det så otroligt lång text för detta asenkla recept??????? Jag kanske vill “showa”? Ingen jävla aning, gå o ät nu. Kram!!

3 dar i dalom.

DÅÅÅÅÅÅÅÅ säger vi välkomna till min semester! Drog dirre från jobbet i fredags för att hyra en feting bil. Susade upp till mina pärons hus i borlänge med de här två dårarna som ska vara där i 2 veckor på “kollo”. Hoppas ni har d bra! Ni har inget…..val….såatt.

…ja kanske låtsas va arbetarclass….. men nä. Gjorde ett otroligt lifehack genom att inte orka ta bort hela poolskyddet och istället använda det som en  Otrolig Skön Dyna. *Ringer Patentverket*

Ja sen har vi inte gjort så mkt mer än gå på kupolen, dricka upp mamas o papas viner och ta “promenader”. En prekär detalj ang detta photo är dock följande: Min kille har i efterhand noterat ett flygande föremål  i bakgrunden på denna bild – ja minigrejen där – som förflyttar sig märkligt snabbt i photot som togs en millisek senare. Han har nu skickat in dessa bilder till UFO Sverige. HAHAHAH! Hoppas på att bli kändis!!

/F