BLERGHIGT HUMÖR.

Bild 2015-03-25 kl. 10.46

Jaha. Här sitter man å har en dålig dag. Hundra saker i pipen; massa inspelningz och presentationer, så det är väl roligt men är fan på gränsen till *knäckma* idag. Till viss del av stress men också av DET HÅRDA LIVET SOM KREATÖR. Jag jobbar på en reklambyrå som är typ tredje bäst i Sverige med typ 180 pers. Vi är typ 35 kreatörer. Av dessa är vi 5 tjejer. Medelåldern är väl 38 i den här gruppen. Alltså måste ju vara en rätt tuff person för att bli lyssnad på. Och i ärlighetens namn är det en grupp jag har lite svårt att verkligen *trivas* i – samt känna att jag har utrymme att vara den person jag faktiskt är. Dvs en ganska kul person med mkt att säga!!!!!

Och visst har jag väl tuffat till mig sen jag började här pga har ju lite mer erfarenhet (vs om jag börjat direkt efter skolan och typ varit en våt fläck). Så det funkar på det stora *bra*. Men ibland är man den där våta fläcken. Det tar fan emot att alltid vara ett undantag (som i alla ojämlika strukturer). Ikväll är det dessutom guldäggsvernissage där man får reda om någon kampanj man blivit nominerad i Guldägget. Det är då Sveriges största reklamtävling och väl egentligen det viktigaste på hela året, det man som kreatör strävar efter att belönas i. Egentligen, eller från början brydde jag mig inte så mkt om priser hit och dit, det viktiga är ju att man gör bra grejer man är stolt över. Men med så mkt press hela tiden har det liksom blivit lite så ändå. Men jag ska nu försöka skita i det där, hur det än går. Reklambranschen är en sån himla liten klick med såpass mycket navelskåderi. Även om jag tycker det är skitkul att hitta på skämt på tv så är det inte hela världen, det är för fan bara reklam.

Ja jag vet inte hur det här inlägget blev. Ibland känner man bara för att flytta till landet och dreja som Björn Hellberg. Imorgon, kanske inte.

 

Kram, FSL (ps ja jag har också klippt mig det blev väl sådär då.)

 

 

 

3 Thoughts on “BLERGHIGT HUMÖR.

  1. Felicia on March 25, 2015 at 5:09 pm said:

    Ah, förstår att det är kämpigt! 🙁 är ibland i liknande situation på jobbet, och det är verkligen frustrerande att känna sig så begränsad! Men hang in there och tänk på att det du gör ändå påverkar framtidens könsroller och fördelning!!!

  2. MEN HEJJA HEJJA!!!
    Och tyckte du var superfin i håret! Ska klippa nästa vecka och tänkte “EXAKT så där vill jag att det blir” när jag såg bilden och innan jag läste din egen kommentar angående hår.
    utseende är ju aaaaallt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation