Leslie Tay!!!

Har väntat SÅ jävla länge på det här släppet!!!! Leslie Tay släppte förra året den fantastiska låten “Vems fel” och kommer idag ut med den nya EPn “12 år”. På låten “12 år” gästar queen af sverige Seinabo Sey (SoM JaG hAr TrÄfFaT?!?!?!) Bildbevis kommer..

Men först kommer EPn. (Mycket hångelvänlig r’n’b)

Beviset på att jag, Petra och Eve är bästa kompisar med Seinabo:

seinabo sey

Ömma Kyssar

Sanna

2 Thoughts on “Leslie Tay!!!

  1. Kan inte ni skriva mer om era jobb, hur fick ni era jobb, tips på hur man söker liknande jobb, er utbildning osv??? Till sommaren tar jag examen i media och kommunikation och allt känns som en jäkla djungel och jag börjar bli lite av en våt fläck när jag tänker på att det är dags för att hitta jobb och armbåga sig fram i mediebranschen…. HJELP!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation