Naaaaailz och tipz!

Jag har börjat cykla till jobbet. Vilket är ett… skämt!?!?! Det är fan 1 mil till jobbet (no joke). Men jag har köpt en apsnygg cykel som jag måste visa upp och det går faktiskt typ 10 minuter snabbare att cykla än att åka kollektivt (pga supersnabb).

Jag är supersnabb pga att jag åker räzer… Och supersnabb resulterar i svettma. Och Svettma borde resultera i dusch. Men jag pallar aldrig duscha på jobbet så går mest runt och är flottig. Orkar heller aldrig sätta på mig nått fräscht när jag är svettig så det där med att se ut som MIA, Joy eller Solange får bli en maj-mission.

MEN. Eftersom jag har tråk-tränings-stilen nu måste jag maxa naglarna mer än någonsin. Här är veckas alster.

Kallar dessaa “My little pony-ombre”. Slänger med en tutorial så ni FATTAR. En trött jävla tutorial som vanligt så spola typ 1,5 min så kommer ni till the good parts.nails_1

Här är veckans glitter. Sitter som BÄRGÄT! Svinjobbigt att ta bort glittriga nagellack. Ska tydligen finnas någon en kan lägga underst så det är enklare att ta bort men har aldrig fattat VAD. Någon som vet?nails_2

Och här kommer ett tips för de som bor nära Farsta i Stockholm. Det finns SVINBILLIGA nagellack i entrén till en av inredningsbutikerna. Totalt random-grejer och kostar 15 kr styck. Det finns massa olika basfärger, glitterfärger, “pärlor” och typ annat strazzz. (Kan som ni förstår inte gå i god för ingredienserna eller produktionen av dessa men ville bara tipsa om denna “rea” som uppenbarligen pågår där just nu.)farsta_1PUSSA /Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation