Jag är down, om du är.

Lyssnat sönder en viss låtjävel i helgen. Var på “konferens” med jobbet i Istanbul vilket var skoj, rätt sjukt men framförallt skoj. Packade som vanligt för liten väska så fick återanvända underkläder och sova i min bikini. Köpte te för 1200 kr, ätit väldigt mycket bröd, bränt mig i facet och blivit misshandlad av en stor turkisk kvinna på ett Hamambad. Har kompenserat flygrädsla och bakisångest med Madi Banjas nya PANG-låt “Du och jag”. Om någon stackare missat denna låt så vill jag att ni tar och lyssnar på den ca 6-7 gånger innan ni kommenterar. Och den som vågar kommentera annat än att den är magisk får en fysisk eld-emoji.

På tal om Banja och Emojis så spelar vi våra finaste låtar i våra finaste Emoji-tröjor på Trädgården på Fredag. Mellan, ja, vad brukar det vara.. kanske 22-03? Äntligen!!! En viss person har ju även fyllt år så en present upp i båset skulle hon nog uppskatta. Hon gillar fina färger och öl.

Och för de som inte kan hålla sig till fredag spelar jag och Izzy Hiphop på Maskineriet imorgon mellan 22-00. Det är Death Teams release-fest och event finns här.

Sådär ja. Då var det snart helg igen.

Ömma Kyssar. Sanna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation