DET REGNAR MEEEEEENS!

Nu undrar ni varför det droppar mensblod över hela bloggen va?

Sååhäääräääreeeevaaaa. Idag lanserades en site som heter Menskoppkoppen… (PARANTES Geninamn!) Via Menskoppkoppen kan en köpa en menskopp (ej en sån att stoppa i fiffi utan att dricka kaffe ur) och samtidigt skicka en vanlig menskopp (att stoppa i fiffi) till de platser där unga kvinnor är som mest utsatta. På de platser där de inte ens pratar om mens. Där mens förknippas med skam och total förvirring eftersom många inte ens vet vad det är första gång det kommer. Organisationen Yennenga Progress vill med denna kampanj bidra med både menskoppar och kunskap till dessa områden..

Där av, gå in och köp en Menskoppkopp för i helvete!

mens

Röda Kyssar /F&S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation