Tvättarinnan.

Bild 2015-06-08 kl. 20.21 #3

Viktig bild för allmänheten att spara ner! – min nybäddade säng trots att jag tvättade för bara 3 veckor sen. En stor bedrift i mitt lilla liv!

Förstår varför vissa skaffar barn, måste ju bli så mkt enklare att behöva steppa upp ang en del vuxengrejer? Som att “laga näringsrik middag”  å då även kanske tvätta inom rimliga perioder. Har för övrigt också varit utan dammsugare i en månad då den jäveln dog ifrån mig, och har tvingats smeta runt dammet med en disktrasa ??

Mustaschen är f.ö. från i fredags då vi hade en rolig fest med jobbet! Upplägget var följande: 1 buss + 30 kreatörer + 11 snabba stopp i folks hem. Blev som små komprimerade minifester på 10 minuter! Tempot hölls tack vare skoskydd och visselpipor så det blev mest in och kika, öppna en öl, titta i badrumsskåpet, ta en slurk, ut till bussen igen. Hos mej var det även “gubbtema” med GTs, after eight, lakritspipor, werthers & dammsugare. Roligare stopp innehöll också kräftskiva, förortsfest och mellanstadiedisco. Så kul!!!!

Outsorcar denna idé så vänliga swisha 2500 (exl moms) sek om du vill prova en bussfest. Nu ska jag bära min döda dammsugare på ryggen till min killes soprum. Det blir en fin själavandring på ca 30 minuter. Värdigt. Vinka om du ser mig!

/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation