stufs!

Här kommer en redogörelse för lite stufs jag gillar/vill ha/har köpt/bla/bla/bla!

malhar_20150510_0155

Köpte ett läppglans (?) för första gången på typ, tio år! L’Oréal Le Gloss Infallible Cream i den superröööda kulören Alerte Rouge. Kladdi kladdi.

5741446901509_080_b

Även sugen på detta “blogg-set” i orange! finns på urban outfitters. Jävla 90-tal.

81841005_1

Lagerhaus har äntligen tagit fram en kruka som påminner om Skultunas svinigt dyra guldkruks! Tyvärr är de lite små men fina till kaktusar etc etc.

809d7a0ceeb10ed5636b9dd2d123eeb0

Tokig i den här grön/greiga kulören. Ska måla om köket snart och detta ligger *gott* till. Dock lite rädd för att det ska bli för mörkt.

image3xxlMmm perfekt glassoutfit från Asos.

roddbatSist men inte minst, ska kanske köpa roddbåt. Detta inför festivalen Skankaloss. I våras åkte nämligen en liten smart gobbe med sin lastbil på den enda jävla bron som finns i Gagnef. Bron tar 4 ton, gobbens last var 84. Sedan dess är alltså bron fett paj och förbindelsen 0. Mitt hus ligger precis vid brojäveln och festivalen på andra sidan, och det är typ 1 mil att åka “runt”.

Vet inte riktigt hur jag ska lösa det hela men än så länge är en roddbåt the best I can do. Vet dock ej hur man “förtöjer” eller ens “ror”. Men ja. Det här e en riktig hipster-kris!

 

/Fridiz

 

 

 

2 Thoughts on “stufs!

  1. sanna on June 11, 2015 at 10:21 pm said:

    Halloooo vill ni help a girlfriend in need månne?? Min pojkvän fyller år snart nämligen och är på jakt efter några “skojiga” t-shirts i stil med typ “Putin on The ritz” osv men dont know where to look ;(( så kom jag att tänka på er pga ni är ju ebayproffs och hittar ju alltid så roliga grejer som man själv bara kan drömma om att trilla in i själv så tänkte att fråga kan man ju alltid göra. *frågar man inget får man ingenting veta* etc! Han är ganska nördig av sig så är öppen för alla möjliga förslag!!!
    PUSS!

    • FLICKPINGIS on June 12, 2015 at 8:01 am said:

      men hallå! kolla etsy! etsy.com alltså. finns hur mkt tishor som helst och mkt finare än på ebay! t ex Don´t eat watermelon seeds. Lycka till å hojta hur det gick!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation