blöt bra vecka.

IMG_4178

I onsdags blev det SoMmArMyS i vasaparken. Första dan med vita vader for show!

IMG_4193

I torsdag spelade vi på Ljunggrens efter en qulig gårdsfest.

IMG_3885

I fredags blev det grilli-festi i Bromma! Illustreras av en go Stikki Nikki-glass.

IMG_4251

I lördags åktes det BÅT i stan!!!! Skulle vinkade till Carlphillippius men de va såklart vid slottet 🙁 Dåligt! Sen blev det grilli i bromma igen på kvällen. Fyfutt för min mage efter denna vecka? I söndags blev det såklart mega-koma men upptäckte å andra sidan tv-serien Peep show! Tips för dig som gillar brittisk humor (lite som the office). Finns 8 säsonger så sommarn e räddad. Men jaha vad händer annars då? har lite midsommar-ågren pga inga plans och massa regn. Funtar på att ta in på nåt majsigt hotell kanske å bara skita i hela *grejen*.

Ikväll e det iaf season finale av GoT. Hoppas på rys, var fan olidligt förra veckan när *spoil* lill-tjejen brändes på bål. Hoppas den där onda jäveln (bastarden som numer e gift med Stackers Sasha) åker på´t ordentligt!!

/Friduz

 

2 Thoughts on “blöt bra vecka.

  1. Karolin on June 15, 2015 at 9:25 pm said:

    *sansa, u nonbelieaver

    Obs skämt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation