hattn.

132927306

 

Hielp. Har köpt hatt. En kornblå (kleinblå?) filtvariant från Monki. Har dock så otroligt tudelade känslor inför denna accessoar!!! För såhär, egentligen är det ju både praktiskt och rätt snyggt. Men så fort man pratar med någon i hatt tänker man ju bara på hatten? Och personen med hatt måste alltid på något sätt kommentera hatten. Den är ju liksom, där! Ovanpå ansiktet. En keps kommer folk undan med men just hatt är de facto något annat… Eller det beror kanske på när och hur man använder rätt typ av hatt? Det är ju mycket rimligare att bära en sån där stråvariant när man promenerar på den franska rivieran… Fast joo, även då är det ändå en hatt!!!!

Det enda man kan göra för att minska ner hattens “grej” är väl iofs att bara ha den på och hålla just trut om det. Så det blir vanligare och på så vis mer “normalt”. Älskade förövrigt Alex och Sigge-avsnittet där Alex talade ut om sin hatt som han provade och köpte i smyg!

Får se hur mitt hatt-användande kommer funka. Dvs om jag lyckas med att få det att se avspänt och naturligt ut. Detta är mardröm:
???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????? Skärmavbild 2015-06-29 kl. 13.37.35cutcaster-photo-100373484-Young-man-with-hat Man-Tipping-Hat-2500490

Detta däremot, är två som verkligen pulls it off:

stackars-pettson hqdefault
/Fridis

2 Thoughts on “hattn.

  1. camilla on June 30, 2015 at 2:38 pm said:

    ÅH hatt! Ja älskar hattar, ja köper hattar, ja passar svin bra i hatt, ja står framför spegeln hemma o känner mig snygg, hatten lixom kompletterar kläderna så bra! Sen tar ja av mig hatten, känner hur jag rasar i snygghet, o går ut. Klarar inte av den, känner mig utklädd, men de är ju så snyggt??!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation