Vykort från öjn.

image2
Hej!!!! Jag är precis som alla andra instagrammare på Gotland! Killis har nämligen stuga här. Mkt bra av honom! Vi bor i något som heter LAU som ligger nära NÄR om det säger något nåt. Än så länge består dagarna av att sova till 11, lösa korsord, döda alla äckliga jävla flugor, plocka gratis blommor, skjuta luftgevär, gå på dålig loppis, duscha utedusch, reta får, åka moped, grilla och bli full på familjens bag in box! En njuter om man säger så…

image5

Mitt i bregottfabriken! Livrädd.

image7

 

Egen soldäck! Väldigt mkt schulman style.

image4

Mkt folkpartistblommor överallt.image6image3

igår var vi på FESTLIGHET nämligen den lokala basaren mitt i skogen med dansband och gulligt korvstånd. Först var det bara vi och 23 pensionärer men h-e-r-r-e-g-y vilken fylla efter kl.23? Då drog vi.

IMG_4985

Idag är hele familjen och spelar moderatbandy och jag vandrar runt och är rädd för insekter till Tom Alands sommarprat (++++). Adjo, som man säger på gotländska. Eller, kanske inte. Dalmål e fan ändå lite lik, tycker jag smälter in litegrann ändå!!!!

/FSL

 

 

2 Thoughts on “Vykort från öjn.

  1. Tips! I Hemse ligger en loppis som heter Kuriåsa, den var superbra tyckte jag då iaf!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation