viva la sicilia!

Bild 2015-07-26 kl. 17.29 #2Bild 2015-07-26 kl. 17.29 #5  Bild 2015-07-26 kl. 17.30 #3

Hej gujs! Försöker visa upp Mig Själv i mamis o papis lille lägga på Sicilien men det går väl sisådär på de tre sek man har på sig i Photo Booth! Har iaf arrivat till Italien och HERRRRRE-gud det är 36 grader?

Vi bor iaf i en liten random by (?) som heter Termini Imerese nära Palermo där ingen kan engelska och där alla tycker det är utruligt roligt med de konstiga svenskarna i huset med blå dörr. Den Otroligt Nyfikna Granntanten Rosalia har redan varit inne och lämnat lite svärdfiskpasta och man har väl som vanligt stammat GRAZIE MILLI… CIAO???? Är sämst på italienska men å andra sidan är alla andra sämst på engelska SÅATTE! Det är också roligt hur kulturen i Italien är så extremt tvärsgående med den svenska stilen. Alltså mycket som är vanligt här ses ju som ej hyfs i Sverige, vilket man måste acceptera och kan nästan gilla så fort man acklimatiserat sig lite.Men som att våra grannar sitter direkt på vår förstutrapp när vi kommer och ej går därifrån?

På stranden idag lade sig folk 1 cm ifrån min handduk?

På alla fyra sidor sidor?

Det kom en stor reklambil och började tjuta Eurodisco över hela stranden alldeles för högt?

OSV!!! Jag är annars otroligt mkt för hyfs men det kan ju va skönt att släppa på barriären lite.  Jaja nu ska vi laga PASTA POMODORO och eftersvettas och äta oliver som har skrumpnat och kanske gå upp och köpa gelato noccio och spana på alla guidos!
BUONA SERA,
FSL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation