go-morron, GO-morron!

IMG_5489

Tack för ere kommentarer/tips, vi tar dem till oss ända in i hjärtarna! Här är f.ö. en dålig bild på min McDonalds-pin som ja väljer att kalla brosch. Älskar broscher? Mitt bästa smycke. Obs har pax på det så börja inte nu!!! 🙂

 

Annars då så har den här veckan varit o-t-r-o-l-i-g-t rövig. Tillbaka på jobbet…….. Brukar vanligtvis kännas* ok* men nu känner man bara. ÄEE? Ska jag viga mitt (enda) liv åt skämt om köttbullar och mjukmedel? Ja det kanske man ska…. I ett par år………. Tills CSN är betalt och klart iaf. Då börjar man väl om på psykologlinjen eller något!!!!!

Nog om detta. En viktigare detalj är att vi spelar på Trädgården ikväll! 22-03! KOM o kolla när vi luft-dj:ar!

air-dj

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation