Onsdag och lista.

Lånad lista av hp!

Bäst i veckan hittills.

Än så länge ingenting??? Eller, har tvättat så har rena lakan! Och iofs att jag köpt provfärger till mitt kök, kolla fina va??

IMG_56655

Sämst i veckan hittills.

Kaos på jobbfronten plus att jag varit oerhört klantig generellt? OBS är verkligen INTE en klantig person men har har denna vecka vält ut tre krukväxter, krossat ett glas, tappat ut en flaska grönsåpa, vält ut ett glas vatten och snubblat illa på dammsugaren. Är jag Mr Bean? Känner ett litet släktskap……

life-sucks-a-lot-of-the-time

Där har jag ont.

I precis hela kroppen efter att korpen-fotbollen drog igång igen. Det var alltså i söndags. Bu

Det tänker jag mycket på.

Hur mitt liv är nu jämförelsevis med för typ 3-4 år sen. Är man glad och nöjd med detta. Hur uppfattar andra mig. Vart tar mina pengar vägen. Hur jag ska klippa mig på fredag.

Det klär jag mig i.

Just fått reda på en revolutionerande grej: att man kan spraya plagg med vatten från en vanlig blomflaska för att få bort skrynkel? Alltså istället för strykjärn som jag ju inte ens har. Visste ni om detta och varför har ingen sagt något!!!??? Ja har därför använt tusentals skjortor och blusar som inte kunnat användas tidigare.

Till helgen ser jag fram emot.

På lördag är det dagsfest på kåken och vi spelar vid 15! På söndag ska jag åka och plocka svamp i typ nynäshamn, mest för att ha en anledning att göra matsäck!!! Älskar konceptet matsäck. Det blir nog kaffe-termos + äggmacka efter detta recept.

11880872_10153621331530407_2045276639_n

I lurisarna hör jag.

Ingenting pga stressad? Eller har börjat lyssna på podden Bra Snack litegranna, samt TSKNAS efter att Alex & Sigge klippte in det i sin. Fick dock panik av grabbigheten och den typen av dissig humor som slungande en tillbaka till högstadiet så ingenting för mig tyvärr.

Det dricker jag.

Etthundra koppar kaffe + godmorgon juice med smak av FLORIDA såå god.

På fredag händer detta.

Ska ut och äta med min kille på hans initiativ. Roligt! Hoppas på middag i ett annat land eller kanske Donken Sveavägen.

Å på lördag det här.

Jamen dagsfest det sa jag ju?

Söndagen tillbringas så.

Men vad e det här jag ska åka och plocka svamp sa jag!!

Och mest av allt önskar jag detta.

Just nu: mest att allt löser sig på jobbfronten så att man slutar ha kaninhjärta i fosterställning framför Hela England Bakar. Förövrigt ett favoritprogram p.g.a. det enda program utan någon som helst ”mörker”.

nicolas-cage-wave

KRAMIS/HEIIIDOO!
/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation