En vecka med page.

IMG_5694

I fredags blev en med page som ni kanske ser. Hejdå semesterfrisyr och hej från tjejen på den gula Date-parfymen! Här kommer nu min vecka med page!

Obs…… Skämtade…….. Men såhär har iaf veckan varit sen i fredags!

Efter frisören käkade vi på “hypade” Babette som ligger i mina hoods! Var ju fint o trevligt men också mkt märkligt eftersom att lokalen var typ, släckt? Kändes som att alla därinne var Trendkänsliga Vasastansbor som var så ängsliga att liksom ingen vågade fråga varför ingen tänt lampan eller iaf ett ljus…? OBS – inklusive mig själv i denna grupp! Aja var helt ok gott men ska nog äta pizzan där neste gang.

I lördags spelade vi kåken en sväng på dagen som ni ser här nedan. Sedan gjorde jag moules frites för första gången och det var fanimej perfekt. Tips till ALLA som vill göra restaurang-smakande mat superenkelt själv!

11951823_904355052970324_3989083633191146152_n

I söndags åkte jag då för att leta efter svamp i typ Nynäshamn. Eller “hämta” svamp som en så kaxigt förhöll sig till det hela. Den kaxiga attityden försvann i samma sek som jag klev ut i skogen. Min hjärna hade liksom inte tagit in att det varit en exotisk värmebölja i två veckor?? Vi hittade noll stycken larviga töntsvampar. Såg inte ens en giftig eller rolig. Menmen, fick njuta av min bakpappersklädda smörgås och bakis-bilfärden på ett par mil.

IMG_5757.JPG
I måndags var jag en sväng på fashion week och mådde dåligt över hela spektaklet, förutom när Jenny Wilson gästade på minimarket. Igår var jag på filminspelning i tolv timmar och försökte sitta ner så mycket som möjligt. Stor eloge till alla er som jobbar i butik eller liknande, jag kan på riktigt max stå upp i tre minuter innan man blir snurrig och blocksockrad!

IMG_5772

 

Idag har jag bara varit en lealös geléklutt som inte kunnat konversera eller göra vidare nytta. Detta blogginlägg är faktiskt ett under. Tänkte gona ner mig och kolla loss på Kvarteret Skatan  som hamnat på Svts öppna arkiv. SÅ pass nostalgiskt med tidiga 00-tal referenser!

Imorgon spelar vi en kortis på Spy bar förresten! typ mellan 23-23.30 pga har liksom ett ett kontorsjobb utanför “artistkarriären”……

11958188_10153436003818280_2580866128075022069_o

Mange Takk,
Fridis

 

 

2 Thoughts on “En vecka med page.

  1. Nyfrippan blev ju toppen!! Och moules, mmm.. Käkade på semestern men har aldrig provat göra själv, har du nåt bra recept du kan dela med dig av?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation