JAG SKA FLYTTA TILL NEW YORK!

Hellå lelle gängeeeeee.

Rubriken avslöjar ju kanske lite vad jag har att säga men… JAG SKA FLYTTA TILL NEW YORK!!!! HURRAAAA!!!

11721806_10153367151921208_754423461_n_55a515b7e087c320b83b0044

Och jag tar med mig Isak på kuppen. Jovisst! Vi ska jobba som ett kreativt team på en byrå som heter 360i som jag tycker är SVINBRA! Det känns som att jag vänstrat sedan vi skrev på, eftersom jag har låtsats som ingenting. Men det är för att visa-processen till USA är cray cray och tar ca 3-6 månader att genomgå utan att veta ifall en får visum eller inte. Och har inte pallat ha folk som frågar “hur går det?” när en själv undrar exakt samma sak. Men nu ligger det här bredvid mig och vilar, ett O1-visa som gäller i 3 år. HU-RRA!

Nu är det “bara” att byta land då. Tömma lägenheten, hyra ut lägenheten, fixa ny lägenhet, sälja av skit som en aldrig använt, säga hej då till alla kompisar, säga hej då till familjen… säga hej då till Flickpingis?!?!??!?!

Neeeeeeeee. Jag har LOVAT Frida att fixa gig till oss i New York tills hon kommer på besök. Och nästa gång jag kommer hem har hon fixat nått här. Så det är EJ SLUT PÅ DETTE!!!!! Lugn nu.

Men alltså det här med att byta land. Herre-gud vilket satans projekt. Har aldrig fattat att jag haft så mycket…saker?

Här är t.ex. lite grejer jag inte visste att jag hade:

 • Ett hål i förrådet där det låg 4 st oöppnade solskyddsflaskor, 6 par lösögonfransar i skojiga färger, lugnande piller jag tog för att våga flyga och en halväten Snickers. Fortfarande god.
 • Två likadana långa koftor. Nya båda två.
 • TVÅ källare!
 • 3 set av sexiga underkläder från den mindre fräscha märket Agent Provocateur. Provade ju såklart alla och kan garantera att de ALDRIG kan ha passat mig. (Någon som känner sig vid dessa? GE.DIG.TILL.KÄNNA)
 • Hittade en jacka som Isak hävdade var hans. Det visade sig att vi hade likadana.

Här är grejer som jag ÖNSKAR att jag hade istället:

 • Tid
 • Pengar
 • En lägenhet i New York
 • En fungerande mobil i modell senare än iphone 3
 • En dator
 • Kompisar i New York

Nämen det ska ju såklart vi svinkul att flytta. Kommer ev. gråta lite imorgon då vi har “vår sista spelning”. På Boqueria från typ 22 och framåt om någon bryr sig. KÖMSI!

Jag ska fortsätta kissa ner mig i byxorna nu pga har skype-möte med någon chefs chef om 10 minuer. So I känt talk to you any mår.

Ömma Kyssar

Zäna f.d. Sanna

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation