MIN TURÅGÖRE LIZTE

Lånad lista av hp!

Bäst i veckan hittills.

Att jag tydligen är “barnens favorit” nu efter helgens släktträff. Behövde typ inte ens kämpa. Berätta bah för de små att de typ aldrig mer kommer få se mig pga flyttar “till andra sidan jorden” och alla ba “woooooow”.

Det OCH alla VMA-“scandals”.

Sämst i veckan hittills.

Att jag har postat fel över hela Sverige. Har försökt mig på Tradera för första gången och det går ju toppen. Har sålt ett par skor för 7 kr och en Acne-skorta för 6 så ligger ju minus eftersom jag glömt skriva i frakt. Och postat fel grej till fel person. Aja, kommer ju aldrig göra om de igen. sälja.

Där har jag ont.

I min hjärna pga fick precis reda på att det inte heter DRÖMMEL-TÅRTA!?!?!?!?!

tumblr_m1lv0c394i1rp20hko10_r1_250_197834174

Det tänker jag mycket på.

Varför alla i Japan har för stora skor?

Hur funkar egentligen högerregeln?

Det klär jag mig i.

Ankeborg så fort jag kommer hem. “På stan” iförd någon fräsch kaftan kanske. Båda pga mys.

Till helgen ser jag fram emot.

Min och Isaks hejdåfest!!!

I lurisarna hör jag.

Simon G’s podcast. Älskar alla avsnitt där Hanna Fahl och Maja Asperö Lind är med. Men insåg idag att Simon G typ e bästis me Mr Cool och den sjuka killen i några av avsnitten alltså är just han. Paniken!

Annars…

och såklaaaaaart…

Det dricker jag.

Te från Istanbul. En “ihopknögglad” blomma som vecklar ut sig i vatten.

ihwx-4c2940e8-e5c4-45f4-8d59-4c36e9ba114a-1320-1320

På fredag händer detta.

Hej då-fest för mig och Isak SA JAG JU!! Det kommer finnas lustgas omg.

Å på lördag det här.

Hej då-middag med min och Isaks familj. Alltså vi har varsin familj. De är iofs bästisar.

Söndagen tillbringas så.

Superbakis och emotionell på något jävla brunchställe med Isaks familj. Säger väl hej då “för alltid” (tills de hälsar på) och gråter en skvätt. Kanske äter pizza och kollar Mean girls efteråt.

Och mest av allt önskar jag detta.

Att Skrillex skärper till sig. Att Nicki Minaj blir president. Att jag får Green Card i present av USA. Att Zara Larsson ringer mig imorgon.

Kjamizar “Zäna”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation