Magsvag.

Bild 2015-09-05 kl. 16.55 #4

Gla lördag! Eller gla & gla… Ligger hemma o tycker synd om mig själv… Har fått nåt fel på magen igen :(((( Kan ha varit en dålig mussla eller så är det en katarr-situation, haft knipfest därinne i två dagar nu. VÄRDO e det iaf och är därför fast i hemmet. Tur att man har kanal 11 samt köpt en “gummi-lunch” från ÖB med goda pommes. Vill dock att någon ska komma o lägga en kudde på magen samt mata mig med bakad potatis och skagenröra!!!!!

bakad-potatis-med-skagenrora-003707

Näe, nog gnällt om min lilla emliga sjukdomssituation, ni vet ju alla vad som händer på haven. Det är fruktansvärt på alla sätt. Men mitt i all skit känns det ändå hoppfullt. Som att Sverige vaknat och att vi faktiskt nu börjar bekämpa de bruna krafterna på riktigt. Bästa, viktiga Hanna Fahl sätter ord på det i en artikel du bör sätta dig ner och läsa.

Lotsoflove, FSL

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation