Soliga Hälsningar!

Bild 2015-09-15 kl. 09.24 #3

Hälsningar från stranden! nÄäÄäÄdå, är hemma sjuk med två objekt inuti mä: en volleyboll i halsen och en stressklump i magen. Riktigt go effekt det här i Photo Booth måste man ändå säga. Både lurig och snygg!

På tal om stranden har jag gett upp julafton i Sverige iår till förmån för PUERTO RICO!! Känner mig lika begåvad som  paradise hotel-deltagarna i gårdagens avsnitt “skolveckan” – men visste fan inte vad det var ens mer än nån…ö?

Tydligen är iaf Puerto Rico en delstat till USA – alltså precis som Hawaii fast det ligger på Atlanten-sidan. Varsågod för info! (Kan också säga att enda anledningen till att vi åker dit är för att Norwegian flyger direkt). Lite sorgesamt att missa julafton i dalarna – men man måste testa något annat ibland! Iaf nu när man jobbar som en tok och sällan har chans att vara lite ledig.

Måste också säga att netflix äger ut HBO när det kommer till dokumentärer; så mkt bra! What happened miss simone, blackfish, project Nim mfl mfl. Missa inte heller NARCOS – mkt spännande dramatisering om de colombianska knarkkrigen.

Nu ska jag äta strepsils, dricka te och jobba 🙂 Det är f.ö. lite segt med ens jobb: e man sjuk så tar ingen annan över, det läggs i en schön hög 😀 😛 😀 segt när man e lite psykiskt utmattad redan 😛 😀 😛

/Frida

2 Thoughts on “Soliga Hälsningar!

  1. Förlåt för att jag just nu är en skitjobbig viktigpetter.
    Men nej, Puerto Rico är ingen delstat. USA har 50 delstater, har haft färre, men har aldrig haft fler. Puerto Rico är inte en av de 50. Jag blev själv knäpp i huvudet av detta!? Var nästan säker på att USA hade 52 delstater. Denna förvirring troligen pga Puerto Rico och District of Columbia någon gång i någon lärobok har räknats med som delstater.
    Hälsningar jobbigtjej_88

    • FLICKPINGIS on September 16, 2015 at 7:42 am said:

      haha tack! blev tvungen o kolla mer jag med, verkar som att Puerto Rico är en “Fritt Assiocierad Stat” till Förenta Staterna. Så de hör lite dit men inte jättemycket – typ. Haha!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation