You’ll be a star if you do it right.

 

vegas_stripTrololol. På tisdag ska jag åka till Las Vegas!!?

Har privat rätt svårt för den här typ av plast-resmål… Jag menar även typ “Dubai”. En kapitalistisk hittepå-kuliss mitt i öknen. Mvh, Göran Greider.

Nä men det ska faktiskt bli roligt. Dricka konstiga kåljuicer, gå på RIKTIA casino, allmänt glo på filurer men framförallt njuta av typ 30 GRADERS VÄRME!!! Åker dock dit helt himla själv vilket e rätt läskigt. Ska på en grej som heter Creative LIAisons som är en del av reklamtävlingen LIA Awards. (Det är då jag och typ 40 andra unga kreatörer from around the wide world som ska hänga runt o få lära oss massa grejer, typ ett superkomprimerat youth programme.) Känner givetvis ingen, e bara jag från norden… Men men, jag verkligen ÄLSKAR att mingla……………

Har även god dos ågren inför själva resrutten. Har ju flygit själv T/R till Kanada och New Yorks men är inte helt bekväm med detta!!!! Stort tecken på man är ett barn inuti.  Tänkte shoppa skincare iaf, annars har jag inga planer – förutom att gå på föreläsningen med FUBU-mannen från Draknästet!!!

Daymond-John2

 

Peppar nu med den här fina biten som ni inbitna schlagerfans kanske kände igen i rubriken. Här ser ni resten av de vackra lyricsen också!

/Frida

 

 

3 Thoughts on “You’ll be a star if you do it right.

  1. Amanda on October 1, 2015 at 12:14 pm said:

    Apropå Kanada, jag ska till Toronto på bröllop. Ni är mina stilikoner, har ni några tips att komma med vad det gäller klädsel på bröllop?

    • FLICKPINGIS on October 2, 2015 at 11:49 am said:

      shiiiet vad roligt! Om JAG var DU skulle jag försvinna ut i ASOS sortiment på långa, sketa-snygga baliga klänningar. Det finns relativt billiga för 500-1000 kr som ser väldans exklusiva ut! Annars kan man hitta fint på ida sjöstedt men då ere dyrare… Other Stories kanske också har nån lite mera maxad klänningsvariant? Om man inte gillar klänningsgrejen är en kostym jävligt snyggt + höga klackar! Lycka tilL!!!!

  2. asså göran greider jag dör!!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation