VEGAS!

Bild 2015-10-07 kl. 17.31 #4

Perfekt humör: nyöppnad öl och lite kli i röven.

JA nu är jag alltså här i Nevada-öknen i den tecknade staden Las Vegas. Varit på föreläsningar hela dagen och tar nu en sån där liten göllig amerikansk öl *tihi*.

Sämst hittills: Att mitt första plan från Arlanda blev toksent och ledde till både ångestattack och marathon-löpning för att hinna med min connection flight. Min mage förstördes totalt av den stressen, släppte helt ärligt ut ca 100 liter luft under den andra flygningen (styrkekram till mina närmaste resenärer, två snela hispanic women som verkligen satt i stormens öga av denna störda fis-attack).

Bäst hittills: Att det kanalen Food Network finns? Att mitt rum har 2 sängar? ATT JAG ÄNDÅ ÄR RÄTT BRA PÅ ENGELSKA (AMERIKANSK ENGELSKA?)

Kämpar annars på med minglet/nätverkandet (blä), dock pratat med säkert 10 pers idag men tyvärr är många amerikaner som hänger med andra amerikaner och man bara umm yess that is true… jes.. detroit? oh, eminem right..? Cars?? yes? oh.. Spillde också ner min klänning med majonäs på lunchen *staying classy*.

HUGS,
Frida

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation