DÅLIG/SÄMRE/ABSOLUT SÄMST.

et-T04 Bild 2015-10-22 kl. 16.26 #4

JÄÄVLARRRR. Jag har glömt min mammas födelsedag. Alltså den var den 19 oktober………

Detta har aldrig någonsin hänt, är alltid en mästare på både ordning och hyfs! E helt urlakad nu, vad kan man ens gö. Givetvis glömde även min lillebror men det är snarare kutym. Funtar på att skicka hundra vita duvor eller bara föra över tiotusen spänn??

Hu, skäms SÅ. Men jag kan ju inte rå för att 19 oktober är ett otydligt datum som inte går att hänga upp på något?!!!!! Också sur på pappa som inte påminde mig på kvällen?? Vad e det för stil ens (ja pappa om du läser detta – svagt!!!)

Detta e bara att äta opp. Ingen lögn kan lösa detta! Eller har ni läsare en lögn e det bara att leverera i kommentarsfältet (jag betalar bra för bra material).

/FSL – sämsta dottern just nu

4 Thoughts on “DÅLIG/SÄMRE/ABSOLUT SÄMST.

  1. Be din pappa ta på sig skulden! Han får skaffa fram ett paket och säga ”åh jag glömde ju ge dig FSL’s paket!! Som hon hade fixat. Hon hörde inte av sig för hon tyckte paketet sa allt”

    Så det enda du behöver göra är att fixa ett bra paket via din pappa!!!1

  2. Natalie on October 22, 2015 at 8:11 pm said:

    Låtsas som ingenting (aka hör ej av dig alls) och på fråga från mammsen utbrister du “men va??? Jag skickade ju ett asfint sms till dig i måndgs? TYCKTE det var konsigt att jag aldrig fick nåt svar”

  3. Jag glömde också bort min mammas födelsedag i somras, eftersom jag låg på sjukan och födde barn. Så mitt tips är väl att leverera ett barnbarn. Hehe. Skoja. Men det funkade för mig.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation