TV-höstia.

Det bästa med hösten förutom prassliga löv och snygga jackor är att tv-säsongen drar igång igen! Det kluriga är dock  att nästan ingen av mina kompisar 1. kollar på tv eller 2. äger en tv? Jag ÄLSKAR tv! Behöver ju gagga om allt spännande som händer!

Här är iaf mina “måste”-program:

Leftovers (säsong 2 HBO)
En urspännande serie som handlar om livet efter “the departure” som innebar att 2% av världens befolkning – POFF – plötsligt försvann från jordens yta. I säsong 1 handlade det mest om en läskig sekt som aldrig pratar men ständigt röker och har bara vita kläder. Säsong 2 är dock ännu bättre, SÅ spännande och rörande och omvälvande.
the-leftovers-s1

Så mycket bättre
Älskar man covers älskar man ju detta program såklart. Men tycker Ace of Base-kvinnan gör så särdeles trista tolkningar? Kleerup och Sven-Bertil bäst.

Idol
Ja ursäkta då men detta kollas på såklart. Håller på Amanda och Simon pga trygga på på scen —> jag blir trygg i soffan. annars tkr jag bäst om Axels performance i kvalet:

Bonde söker Frau
Så trist att det bara är gubbar som söker ladies som då försöker “vinna” killarna. Linda Lindorff blev ju supersur över att BSF inte vann någon kristall – jamen kom till 2015 då??!!! Tittar ändå slaviskt på detta och gillar bonden Stefan överlägset, sämst är han som tagit in typ 23 tjejer iår. Tycker också mkt synd om unga killen :/

Samhällsjudo (tv4 play)
Slagsmålsklubben-Frej och serietecknaren Simon Gärdefors driver med samhället genom att “utsätta samhället för samhället själv” i olika typer av pranks. HMMM det är ju mkt trams och skit men underhållande emellanåt. Mkt roligt när de kedjade fast Daniel Hellenius på scen för att utsätta tv4 för tv4 själv – långa reklamavbrott där man ju måste sitta kvar. HAHA

Boy Machine
Ny humorserie på fyran om ett svenskt avdankat pojkband som ska göra comeback med bland annat Jonas Karlsson (YESS!) Henrik Dorsin (OK!) och Peter Magnusson (NEEEEJ). Varantv-mannen som också är med KAN vara den roligaste karaktären på 25 år. Plus också för att Kakan och Shima Niavarani är med.
boy-machine-tv4-play1

Kobra
Alltid bra och njutbart innehåll och look. Plus också att Lina Thomsgård e proggis nu.

Bra, bättre Karlssons (tv3)
Ni som ev. sett programmet Bathinas värld på svt har sett denna familj skymta förbi när Bathina skulle besökte “de nyrika”. Programmet handlar om Leif-Ivan med familj från Överkalix som gjort sig en tokförmögenhet på att köpa köpcentrum. Nu bor de i ett grandiost hem med massor av bilar, guldmöbler och badkar överallt. Superanti-jante givetvis och riktigt härligt.

912@70

Bachelor – när leken blev allvar
Svenska bachelor är oväntat bra!!! Riktigt spännande och räfflande – och man sitter alltid med skämskudden redo. Blev dock riktigt sur på Pär när han nu började ifrågasätta en tjejs instagram då han tyckte hon verkade ytlig och gav en “skev bild”? IDDI! Jaja detta är väl mitt största guilty pleasure men det är ju SÅ spännande.

 

Dåligt då:
Fortfarande ett stort minus till årets säsong av Kockarnas Kamp – som alltså samlar Sveriges bästa kockar för att tävla. Men inte i att laga mat dock utan stycka djur, hacka purjolök och annat totalt värdelöst att titta på? Som nån skrev på twitter: Om tv4 skulle göra Konstnärernas kamp skulle tävlingarna gå ut på att blanda färg och tvätta penslar. LOL!

 

Nu tar jag helg!
/FSL

3c64d559535072712dc62bf2255a5e7e96330be3_m

4 Thoughts on “TV-höstia.

  1. Men VA är dom där Karlssons på riktigt??? Jag råkade zappa förbi det en gång och var helt övertygad om att det var en parodi på något, haha. MEN MEN nu till något kul, Jills veranda börjar snart och det verkar ju nice.

  2. ÄLSKAR också tv. Fattar ej hur man inte kan ha det. Anyways. Massa bra tips som jag inte riktigt kollat in än. Blev mkt sugen på Boys.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation