haLooOudääer

IMG_7202

TJO och ursäkta dröjsmålet! Har b.l.a. annat varit i Antwerpen och tävlat för Sverige i reklam-EM! Där jag också beställde ovanstående normala “kaffe”… Älskade iaf Antwerpen, väldigt mkt Amsterdam-känsla där + superbra fashion och god, ofiltrerad öl. Tyvärr blev sista kvällen väldigt full av sådana öl, i cirka 18 timmar dessutom. Perfekt uppladdning inför hemresan! KAN nämligen inte resa när jag är bakis (never forget 6 spyor på tågsträckan linköping-stockholm varav den sorgligaste var på en glasruta i en ensam vagn….som jag sedan…lämnade…)

En shout out iaf till änglarna på SAS som lät mitt genomskinliga ansikte sitta i personalutrymmet hela flighten, där de även bäddade min panna med fuktig handduk och matade mig med äppeljuice??? Kunde liksom inte säga att mitt mående berodde på 100 öl så de var genuint oroliga för min hälsa. Ömma filurer, ville krama dem alla men kunde bara mumla mystiskt.

I övrigt är man fortfarande lite skakad efter sista rosceremonin i Bachelor. SKREK Å GRÄÄÄT! Har också lyckats hitta restaurangen den personliga favoriten Klara jobbar på, så måste dit å bli servad av na…

Ikväll ska jag iaf spela på tv4s julmingel efter inspelningen av programmet Agnetas nyårskarameller??! Måste ta tusentals selfies med Bengt Magnusson!!

/F

2 Thoughts on “haLooOudääer

  1. Åhhh villl veta vilken restaurang! Har fan sökt igenom hela Flashback nu 🙁

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation