Nu mår man. Dåligt.

Bild 2015-12-15 kl. 11.08

Just idag är jag svag
Just idag mår jag röv
Jag förs bakåt av kraftiga fisar

Jaha det här suger!!!! Inte perfekt med tanke på att sista jobbveckan nu är tokstökig med tusentals möten och presentationer. Tycker så otroligt synd om mig själv. Ömmar för mä! Åker iaf till dalarna i helgen (om jag kan) och tänkte slicka i mig ett par snöflingor innan det bär av till Puerto Rico över jul. Och nyår har jag ingen plan men funderar på 1. kryssning? 2. hotell? 3. Jensens Böfhus?

Jaja här är sådant som passerar i min luddiga hjärna just nu.

1. Tanken på att ÄNT-ligen hittat marcona-mandlar i butik! Marcona-mandlar för er andra finsmakare är vad liguriska oliver är gentemot töntiga kalamata. Dvs – överlägsna! Smöriga, stora, salta och dyrare än ett smärre plastikingrepp. Finns på cajsa warg eller här

Skärmavbild 2015-12-15 kl. 11.16.03

2. Denna ballonglampa från ebay. Sånt gull! Varför ska barn ha allt som e snyggt???

$_1

 

3. Detta otroliga spel jag köpt här. Det är alltså ett slumpspel med jelly beans där man har 50/50 chans att få en GOD jelly bean – eller en superäcklig p.g.a. att de är identiska. Och då menar jag verkligen verkligen VERKLIGEN superäcklig. Vi provspelade och Martin fick direkt en med smak av Stinky Socks och vi fick avbryta genast p.g.a. chock. Funderar dock på att bara ställa fram en skål med dessa godingar o bjuda intet ont anande gäster på… Alltså fatta hur vidrig spyan kommer vara? Är RÄDD!!!maxresdefault-2

4. Toki i den här låten av Billy Mainstream a.k.a. Ebbot som figurerar i senaste 3-reklamen.

 

5. Det omöjliga i att köpa en bikini i Sverige under o-säsong. Vägrar köpa sånt på nätet, måste ju testa tyget på pattarna? Fanns typ 4 st på största H&M:et så fick springa runt på kappahl, cubus, t.o.m. NK mfl innan jag hittade denna som väl va OK på Lindex. Och VARFÖR hatar bikini-designers kvinnor? Eller iallafall oss som inte vill ha Volanger, Paljetter, Virkad duk-stil, Tofsar, Push Up, Sexiga Rosetter, Dekorativa Band Över Hela Magen, Hawaiimönster, Palmmönster, Mönster. TRÖTT!

S0000007337159_F_W30_20150915085303

6. SORG över att jag inte har några pengar (alltså alls) och samtidigt GLÄDJE över att min pappa nu kommit ner och målat mitt kök! Hjälte.

papa

 

7. Kämpet med denna bok jag köpt på underbara bokbörsen på nätet. Tips till alla som vill köpa slutsålda böcker av eldsjälar till pensionärer som 1. knappt tar betalt 2. postar skiten 3. skriver urgulliga mail som de signerar med t ex Micke Läslust? Men tillbaka till boken, det är ett enbarmligt traggel detta. Ren leda! Men det är ju “fint skrivet” men jag fastnar inte i storyn och det går därför sorgligt långsamt (LEX Dr Glas).. Vill bara läsa Martina Haag-boken o bli förstörd över Erik Haags onda sida!

9789113020280_200
Nä nu blir det Malou, Pinterest, porr och rostade mackor och allt som passar sig när man e sjuk.

/F

One Thought on “Nu mår man. Dåligt.

  1. asså 10000% medhåll med att kids får allt roligt/snyggt… går alltid loss på hm homes barnavd :@

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation