tomhetens ansikte.

lol

 

HeEeEeEej. Är tillbaka i Stöckhölm! Dock inte helt i huvvut p.g.a. jetlag, nyårsfest och oavbrutet marathon av dokuserien Making a Murder. Varit hemma i tre dagar men vaken i typ 13 timmar tutti??

Jeje. Puerto Rico var iaf fantabolous, rekommenderar ALLA att åka bort över jul (eller iaf nyår p.g.a. vem bryr sig). Har iaf spenderat en vecka med att titta på skitstora pelikaner, äta haj, vara totalt ensamma på massa paradisstränder, solat under fikonträd, öppnat samt käkat upp kokosnötter man hittade m.m.m.

Jag har ingen hjärnkapacitet att få ihop detta blogginlägg till något vettigare så håll till godo till senare!

/FSL

4 Thoughts on “tomhetens ansikte.

 1. Jessica on January 5, 2016 at 3:05 pm said:

  Alltså har du PÅ RIKTIGT ätit haj? 🙁
  Nä, fyfan. Fy fan alltså

  • FLICKPINGIS on January 5, 2016 at 3:10 pm said:

   alltså, det finns tydligen massa typer av hajar, inte bara HAJEN-hajar! så det var en “ok” typ av haj s.a.s. skitäcklig ändå!

 2. Jessica on January 5, 2016 at 8:40 pm said:

  Jag vet att det finns olika hajarter under huvudgruppen “hajar”. Men hajar är inte våra att äta. Av flera olika anledningar. De blir könsmogna väldigt sent etc. Dessutom är hajfiske fullständigt vidrigt på många sätt för att inte tala om hur inhumant det hela går till.

  Inte okej någonstans faktiskt.

  • FLICKPINGIS on January 6, 2016 at 3:13 pm said:

   ja tyvärr hade jag ej koll på detta. vi var på en bra restaurang och jag gick efter vad kyparen sa dvs att detta var en “ok” typ av haj som är godkänd att både fiska och äta. får läsa på mer tills nästa gång helt enkelt!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation