Lite allt möjligt.

33998840_041_b

Den. här. soffan. Är. Allt. Har blivit besatt!!! Tyvärr finns den bara i USA och passar inte ens i min lägenhet, men jag TÄNKER FÅ TAG I DEN PÅ NÅGOT VIS.

Har också fått ett hang-up på vapensmycken fast jag hatar vapen? Alltså små pistolbroscher och typ ett knivhalsband i silver som e mkt fint på mjuka tröjor med krage eller en enkel svart klänning. Kanske måste plugga silversmide för det är typ ingen som gör exakt vad jag tänker???? Den till höger på bilden är ju ändå nåt men kostar över *1000 kron* på etsy. Kanske bara att hugga på det, vad vet jag……..

il_570xN.595752905_fui1

 

Ruta Kiskyte har gjort ett fint men som jag inte hittar på www, älskar även det andra handhalsbandet!! Hittar inte det heller >:(

6fc9056e4dc6cec5ec5a4df3857042c1 540abae827fca239c485f0a0a8b8b2c5

 

Annars är man ju så sjukt uttråkad i januari? Har sett alla tv-serier, lagat all mat och fryser för mycket för att ta något initiativ utanför huset. Tips på BOT på detta mottages tacksamt.

Ska också hålla min första föreläsning på Berghs i näste vecka som i detta nu går under namnet Min andra keynote. Någonsin!!!! Men HUR ska man kunna snacka i tre timmar???? Tusentals pauser? Quiz? Jag vet inte? Har 120 slides iaf, borde ju räcka.

Efterlyser också edra musiktips! Har äntligen köpt en högtalare och behöver lyssna på nytt (ej Beatles mao). Påbörjat en ny musiklista för året som behöver FYLLAS med CONTENT!

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation