HELGA!

Gjorde en så kallad staycation i helgen, ja det här löjliga uttrycket för att semestra i sin egen stad. Tyvärr låg hotellet typ 700 meter från mitt hem så vidare semestrigt var det inte, men hade kommit upp i tio hotellnätter på hotels.com och blev tvungen att göra av med bonusnatten på nåt!!!!??

IMG_7937 IMG_7953

Bodde iaf på Drottning Kristina eller vad det hette på Birger Jarlsgatan – helt OK! Sen skulle vi “göra Stureplan” vilket innebar att prova allt på Other stories men köpa nada, ett par öl på den där lite udda baren precis innan TGI fridays och sen wienerschnitzel på Bar Central. Fem plus på den senare, kanske mest för att man fick en rejäl glasskula med smör.

Detta om detta! Har i.ö. haft lite hybris i helgen, otroligt skön känsla så länge den varar. Snygg, cool, smart och rik!!!! Jaja är väl tillbaka på jorden imorgon måndag med min vanliga neggiga självbild. Allt gott!

/Frida

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation