Intet nytt under solen.

Heeeej! Har haft en sinnessjuk arbetsvecka som gjort att en varit lealös och snurrig i både hjärna och kropp. Har inte fotat något med min mobil på länge vilket betyder att jag ju inte varit med om någonting som är någonting………… Minns inte ens vad jag gjorde i helgen…….? Jaja.

Eller jo, en grej har hänt och det är att vi har fått ett gemensamt lånelöfte!!!!! Även om jag har 0% stress i att köpa läggis ihop. Det är ju mest att Martin bott i samma lill-etta i massa år och är sugen på större. Och när man slår sina påsar ihop kan man ju köpa…ett..palats? Och med palats menar jag en trea. Fick en Smärre Chock iaf.

Det göttiga med en trea (eller stor tvåa) är att man kan inreda på lite roligare sätt. Som att ha mörka matta kulörer istället för förstorande ljust och olika stilar i olika rum. Kluret är dock att vi har rätt olika “smak”… En annan gillar ju art deco, gamla grejer, prydnadsföremål, plysch och fiskfjällsmönster medan martin är mer åt strikt, dovt, grått, stilrent. Jaja det blir väla bra. Är bara rädd att det blir mer “snyggt” än MYZ!!!

richdarkcolorfulrooms_1 Inngang_tema_img3_3_444432b

Manhattan_Sofa Skärmavbild 2016-02-12 kl. 11.16.18 6a00d83451e10d69e20147e17345b9970b-800wi Fig-House-05

Impact1

tumblr_n0h7t6KDTO1r4gct3o1_500 tendance-les-ampoule-plumen-frenchyfancy-2

/FSL

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation