GLA LÖRDA!

Bild 2016-02-13 kl. 14.51Hej från gosriket a.k.a. min 120-säng modell Sultan från IKEA. Idag har varit en SÄNGDAG. Sitter av nån underlig anledning i årets guldäggsjury (Sveriges reklamtävling) och måste förhandsrösta innan de riktiga jurydagarna. Detta betyder att man ska förhandsrösta och kolla igenom ALLA skickade bidrag. Vilket är skoj men tar typ 3o timmar??????

Bild 2016-02-13 kl. 14.53 #2

Ser ständigt ut såhär.

fsl

 

Lär göra detta hela dagen + hela kvällen då jag åker bort imorgon. Självklart blir det dock en paus för kvällens MELLOOO med tryffelsalami, fanta och den fantastiska rätten: färska räkor+sparris absolut inte i säsong +rydbergs underbara fabrikshollandaise. Det är ändå rätt skönt att umgås med sig själv ibland. Älskar mig själv*!

/Fridis

 

*Ibland

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation