YOW FROM NYC

IMG_8094

Hej från NYC! Är här på en plåtning med jobbet men kunde liksom skriva något då jag tänkte surprisa Sanna med en spontan “pop-in”. Vilket jag gjorde igår, hehe.

Nu ligger jag här på Ludlow Hotel (helt asfantastiskt som ni ser) och dånar Lou Reed som är min mest “lower east side-aktiga” artist LOL och skriver banner som luftvärmepumpar. Ska iaf snart ut och hitta en everything bagel med scallion cream cheese och genomsöka Forever21 på billigt fzhion. Om jag kan gå d.v.s., snubblade igår på trottaren och REV SÖNDER BÅDA KNÄSKÅLARNA pga att det var tio minus och som att trilla på glas. Haltar fram nu. Men men, kan inte klaga – är i NYC å jag älskar ju det!!!!!!! Ha det så kult hejdå!!!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation