ZAP

FullSizeRender

Tjä-Na. Är i dalarna och livsnjuter litegranna. Åker bil, går på loppis, klappar katt, leker med systerson och spelar instrument med familjen? Skönt ändå att variera ens innerstadshelger som i 9 fall av 10 går ut på att fredagsdricka öl på nån dålig bar och sedan bakfylle-lida.

Nästa vecka händer ingenting förutom att jag ska lasra bort min mouztache! Har ju lite fjun där som de flesta andra men sen jag slutade käka p-pillz har fjunen blitt mer……

CDM_652518

…Såhär 🙂

En del får ju mer “hormonaktiviteter” av p-pills men för mig har tydligen pillsen hållt mina hormoner i skick?? Jaja, är mkt spänd på detta fast också SKRAJ för det kommer göra så stört ont??? Måste dock säga att Akademikliniken som jag bokat in mig på ändå var så otroligt lockande, som ett “sexigt sjukhus” där allt var snyggt och fräscht och alla SÅ trevliga. Bara äldre kvinnor i vita rockar med fluffiga frisyrer och putiga läppar. Men på ett bra sätt! Kommer väl sluta med att jag opererar sönder mig bara för trivseln därinne.

Nåväl. Detta om detta!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation