söndag.

HALLÅ, GJORDE JUST SÅPASS GOD SÖNDAGSMIDDAG?! Men först del 2 från nagellackssituationen. Svaret på att få returnera eller byta lacket var NEKANDE!!! Tror dock att det vore kool om jag gått till en annan person, för nu var det samma biträde som sålt på min kille lacket från början. Och denna person var tydligen X-pert på naglar och jobbat med det i 20 år och det var tydligen jag som inte kunde applicera lacket korrekt?? Blev kokande kränkt men tyst då hon vägrade acceptera att det var dålig kvalle utan istället påpekade att det var jag som inte behärskade Nail Polish. Blev matt och ba OKEJ. Va x-pert på polish du men serviceminded e du inte!!!!!
sa jag inte. Jag sa tack, trevlig kväll och gick hem med korta brinnande steg. Hatar att stå på mig och vara stark i sådana här situationer?

Men något BRA jag ändå gjort var middag med b.l.a. spetskål efter receptet här

ABRkal06Nämligen ugnsbakad snygg spetskål med vallmodressing – plus lammfilé och örtesmör. Om du gör efter receptet är mitt tips av minska lite på apelsinen. Ska ju inte smaka frukost liksom. Har annars ugnsbakat en hel del kål på sistone, blir så ljuvt restaurangigt gott och kräver 1% insats?!! Annat tips är att smeta in ett blomkålshuvud med smör i 175-200C i 45 min och sen skeda över med brynt smör, hasselnötter och salvia. Klart att vad som helst blir gott då……….

Men ba: gör det! Får återkomma om toalettsituationen blir katastrofal. Råkade f.ö. komma åt larmknappen på kontorets handikapptoalett i fredags. Trodde det var chill och lät det pipa ett tag innan jag hittade avstängningsknappen, men klev ut och möttes av 200 ögon som glodde då det tydligen pep över hela kontoret.

BJUDER PÅ DEN!!!! Eller, jag smög in i köket och höll mig borta resten av dagen.
😀

/FSL

 

One Thought on “söndag.

  1. alltsåååååå din blogg? MIN NYA FAVVO. orkade inte skriva igår eftersom jag låg och scrollade mobilen hela natten och det är så himla bökigt att skriva på di små tangenterna så göre nu istället. så himla *härlig* blogg du har!?! <3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation