FREDAG!

Jävlar vad man e SUPERSUGEN på fredag efter denna stökig vecka.

I måndags var vi på en lägenhetsvisning arrangerad av Kronofogden som väl gick SÅDÄR. Ägaren befann sig nämligen ännu i lägenheten och hade blockerat rummen med tv-apparater, cyklar och trumset – samt stod och gormade om att stämma alla som försökte köpa den? Upplevde också en smärre katastrof under onsdagen när vi bara skulle gå ut o käka p.g.a. orkade inte laga mat… Men eftersom allt var fullt hamnade på vi en “lyxrestaurang” och där blev man på köpet stupfull vilket ledde till att jag låg å jämrade mig i sängen å skrek efter spyhink kl 21? Torsdag vaknade man alltså fattig, bakis och skamsen, vilket inte var toppen då jag hade utsatt mig för uppdraget att prata med myggmikrofon på en utomhusreklamsmässa inför massa kostymer?? Gick dock “bra”.

Annat “intressant” innehåll är att man också SHÅPPAT nya broscher!
ÄLSKAR BROSCHER. Plus att man vill ju gärna vill lyfta fram fler gamla män.IMG_8363

MÅSTE OCKSÅ TIPSA OM DENNA YNDERBAURA COVER PÅ IGNITION?

Detta om detta! GLAD HELG!
/FSL

 

One Thought on “FREDAG!

  1. Shit vilket kaos! Grejen med lägenhetsvisningen är ju så sjuk! Jobbigt dålig stämning men ändå…… I lol’d

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation