sänna!

Bild 2014-05-15 kl. 09.56

Sänna på er. Ligger väl i sängen å smattrade av en go classic photo booth men det blev så sörgligt så det blev en gammal en i repris…. Är iaf precis hemkommen från reklamgala med 8 enheter bubbel i kroppen, vann ett silver i Guldnyckeln, ändå “nåt”. Denna vecka har i övrigt varit fruktansvärt pirrig då en hittat en drömlägenhet som jag ej vill jinxa men som JAG VILL HA!!!! Eller “vi” då. Men, ja. Tyvärr ligger den i en rövig stadsdel, meeeen man ska ju försöka att vara öppen och nyfiken istället för dryg och förutfattad. ÄH hade ingen riktigt plan med detta blogginlägg, mest testa om man kunde skriva nåt schönt såhär lite på kanelen. Svaret är uppenbarligen nekande.

Men nya tag!!!!

Eller jo! Kan tipsa om Gifta vid första ögonkastet på SVT play såklart.. Helvete vad man lider under tittingen?

OK SPOILER ALERT MEN:

Skärmavbild 2016-03-15 kl. 15.41.12

Skärmavbild 2016-03-15 kl. 15.42.51Skärmavbild 2016-03-15 kl. 15.45.36

Japp.
NU kämpar vi.
/Frida

 

3 Thoughts on “sänna!

 1. Klara on March 17, 2016 at 5:46 pm said:

  Stilguden!! Vilka mattor tycker du är snygga? Ska ha en vid soffan/ soffbordet, och är inne på någon persisksak, men om vi tänker bort det, vad finns det för andra snygga mattor? (Soffan är grön och bordet i teak ).

 2. Klara on March 17, 2016 at 5:49 pm said:

  Hur mycket för fort gick inte där? Aja, din stil är bäst och jag tycker det är svårt med mattor. Något tips? KRAM

  • FLICKPINGIS on March 17, 2016 at 9:42 pm said:

   haha, man LIDER………………….. men tack! jag vet, hatar mattköp. ja skulle kolla på urban outfitters uk hemsida, dom har massa fina å lite skojiga (som ej känns förälder) som är billiga å går att returnera från nätet i de svenska butikerna. annars typ ELLOS? billigt å helt okej, mer vanligt men en del ok nice. osv. LYKA TIEL!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation