Udda torsdag.

Haj, haj HAJ! Riktigt stökig dag idag. Först och främst köpte man en lägenhet? Fick sen en nominering i Guldägget. Och imorgon åker jag till Mallorca i 23 timmar pga en reklamfilsminspelinng. Inte så glassigt som det låter p.g.a. 23 timmar och massa mellanlandningar. Men desto mer tid att njuta av emser och tidskrifter som HÄNT NU!, Allers och SE&HÖR. Iaf en i överlag bra dag! Är glad, fattig och allmänt utpumpad. Ska då i juni flytta på Kungsholmen? Eller, Konsultholmen som en kallar det… Men men, blir bra! Samma hus som både Mauro Scocco och Jocke Berg, kommer glida runt med min gitarr å tvinga mig på att bli hembjuden…..

HEJDÅ!

/FATTIG FSL

PS KOLLA VA FIN!

SFD8A8F57BA82A443B2A35D7DA306A016A9_x
DS.

3 Thoughts on “Udda torsdag.

  1. Men WOW!! Grattis till läggan och äggnomineringen! KUL!

  2. Jessica on March 19, 2016 at 8:18 am said:

    Men så kul med både nominering och lägenhet! Grattis 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation