Gumorron – GU MORRON!

Bild 2016-03-23 kl. 10.15Bild 2016-03-23 kl. 10.15 #2

 

Jobbar hemifrån på förmiddan vilket betyder ÄTA FRUKOST! I det här fallet mammas tunnbröd med rökt röv samt chiapudding och jordgubbssylt. Kan säga att chian smakade mer röv än pålägget. Varför är dessa puddingar så goda på alla häärligaa caféer? Jo för att de lär ha i 100kg socker, denna som ändå e gjord på sötad mandelmjölk var knappt tjänligt som livsmedel.

Annars består min dagliga frukost av en shot. Inte med Galliano utan en immunförsvarsdryck som smakar lika starkt som surt med ingefära och citron. Äckelgott – vilket gör att det känns som att det “fungerar”. Lite som att Provivas första nyponsoppa med flit smakade lite prutt, så man skulle tro att det verkade!!!!

Shoten är lite meckig att göra men hälles opp på flaska så det räcker typ en månad.

Riv 200 g ingefära (med skal).
Koka upp detta tillsammans 1 liter vatten.
Sila av med finmaskig sil (eller en duk)
Riv skal av 1 citron och häll i saft från 2.
Koka upp igen, sila av igen.
Tillsätt 3 msk honung och rör.
Låt kallna innan detta hälls på flaska.

Huskuriga kramar,
FSL

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation