det här med flared.

Nog är man rätt sist på bollen med utsvängda byxor. Men jag vet inte, får dryga flashbacks till högstadiet där man skred runt i bajsbruna manchestervarianter lika vida som en mindre motorväg. Tycker tyvärr också att “flared” e som snyggast på extremt långa å rätt smala personer. Hemst men så tycker jag (samhällets fel!!!). E nåt att det blir dramatiskt på rätt sätt, på mig blir det mer…humor?

Hittade iaf ett par på weekday som mer var ett par kornblåa jeans 70s style än dramatic black flygiga versioner.

1

Blev dock inge köp. Kände mig lite som en ponnyhäst av nån anledning. Hade ändå en skitsnygg stil idag om jag får säga det själv!

2

 

/FSL

 

3 Thoughts on “det här med flared.

  1. Erica on April 4, 2016 at 11:38 am said:

    Mkt skitsnygg stil ja! Skitsnygg skinnjacka ver-kli-GEN var är den ifrån? 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation