nye suffa.

Var idag på smygbesök i nya läggan för att närmare inspektera vad i helvete man egentligen köpt…….. Och herregy vad det var annorlunda? Men ändå, på ett bra sätt! Blev både klokare och oklokare ang. de tusentals av val som står framför en.  T ex ska man fräsa in alla elkablar i väggarna? Tja kanske det! Men inte för typ 30 000kr, vilket ens respektive ändå tycker e “värt”????? Vem bryr sig om en sladd dragen längs taket, jag tycker plötsligt det är JÄTTESNYGGT!!

Jaja det handlar väl om att ge o ta men. Vill typ inte lägga onödiga pengar på nånting, mest för att jag inte har några pengar kanske?! Eller, kanske på snygga taklampor då men thats typ it! Blir loppisfynd å IKEA for the rest alltså. Kanske med inslag av Ellos, Jysk och Rusta.

Nu det till det “viktiga” då. I vardagsrummet har vi SÅ GOTT SOM enats om denna väggkulör från Farrow&Ball som heter calamine. Kanske känns det röva efter provmålningen, men det är NÅN sån typ av puderrosa/aprikos man känner för. Och detta då ihop med en riktigt majig sammetssoffa – om det går. Tyget och modellen e egentligen inte så viktigt utan att färgen blir snygg till.

soffor

Min favvo är nog ändå de två längst ner……..troor jaaa va trorrr niiii!!!

Ps ursäkta är e inte professionell i photoshupp
/F

9 Thoughts on “nye suffa.

 1. Elin Bolding on April 6, 2016 at 8:46 pm said:

  var är soffan längst ner t höger från? så fin!!

 2. Linnea on April 7, 2016 at 7:10 am said:

  den senapsgula – lätt!

 3. Filippa on April 7, 2016 at 3:01 pm said:

  Näst högst upp till höger ser helt enormt skön ut.

 4. FRIDA on April 8, 2016 at 10:04 am said:

  HEJ! Det är jag igen, jag som rådde om att måla soffborden i en mörkare nyans än att välja pastell. Så ja, du vet att jag har SMAK (skojar lite och är lite allvarlig). Jag röstar för den längst ner till höger ELLER den mörkgröna som ligger 2a uppifrån i högra spalten 😛 😛

  Peace love and understanding, one Frida to another

  • FLICKPINGIS on April 8, 2016 at 10:43 am said:

   mkt bra tips! gillar faktiskt dem båda bäst också, även om chesterfielden riskerar att kännas lite “rockig”!

   • true dat! det beror ju på vad ni har i övrigt såklart men kanske blir mer personligt med den gröna..!?? Spännande att se vart det slutar iaf, lycka till!

 5. Karin on April 8, 2016 at 1:17 pm said:

  Vad ska hända med din gamla soffa, säljer du den? Isf är jag en mkt intresserad köpare :))))

  • FLICKPINGIS on April 8, 2016 at 1:29 pm said:

   ja den ska säljas! men vad skoj! tänkte sälja den ihop med en fåtölj som e likadan om du e intresserad av den också!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation