Klurig fredag.

HELVETE! Har fått ett förhandsbud på min lägenhet. Ett löjligt lyxproblem, jag vet men ändå ett problem i mitt rosenkindade silverskedsliv!!!!!!

FÖRDELAR MED ATT ACCEPTERA:

Jag vet att jag får helt OK (t.o.m. väldigt bra) betalt för den
Jag slipper ha folk som springer å drar i luckor å skåp
Jag slipper vara ovetandes/stressad i 4 dagar till


NACKDELAR MED ATT EJ LÅTA DEN GÅ TILL VISNING
:
Jag får ju aldrig veta vad den kunde ha kostat
Jag får ANTAGLIGEN mer för den efter budgivning (efter mina känselspröt)
Jag har ju piffat sönder skiten som nu ingen får njuta IRL av (ok minsta problemet)

Det är ju superfå lägenheter ute i Vasastan just nu och ingen har både kaklis och balkong/uteplats så den har potential att ”sticka iväg” i pris! Dessutom är min mycket trevligare IRL och jag tror verkligen fler som nu går på visning kommer vilja ha den p.g.a. känns liksom mysig. Fast samtidigt är det ett bra bud (dock inte sinnessjukt bra) och det vore skönt att ba TA DET. Men det är också dumt att inte ha is i magen när det är ens livs största affär. Får ju ångest oavsett vad jag väljer liksom?? Vet att förhandsbud egentligen bara gynnar köpare, men samtidigt VET man ju aldrig. Drygt också att mäklarn vill att man ska ta det, mest för att såklart slippa visningar å ringa 30 pers å hålla på… Jaja jag får fundera på!!!!!!!!!! i nåra timmar…. till!!!!!panic-gif-4559-20793-hd-wallpapers

/FSL

4 Thoughts on “Klurig fredag.

  1. jag röstar för is i magen!!!! men lycka till 😀

  2. ellen jörgensen on April 8, 2016 at 9:25 pm said:

    Is! Lockande att ta första bästa, men det är ju knappast så att du inte kommer få mycket pengar för den annars. Håll uuuut och vänta in miljonarna

  3. Elin Nordström on April 9, 2016 at 7:16 am said:

    Röstar också för is i magen !! Lycka till!!

  4. Is i magen!! Be strong, *styrkekramar*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation