STÖKIG/BRA DAG!

IMG_8964

Vilket utmattande jävla dag det var igår.

Först och främst lyssnade jag på ert råd och struntade i förhandsbudet. Dock kanske mest för att det dök upp en del frågetecken och att det inte antagligen inte gick att skriva ett säkert kontrakt innan ändå… Men för att göra en lång historia kort så blev det visning och det landade på samma bud å person, vilket var faktiskt ändå var mkt bra och jag slapp ha ågren för att inte ha fått veta.

För det andra fyllde min kille 30 vilket innebar att jag äntligen kunde ge honom en hemlis jag fått hålla i 2,5 månaders tid. JO DEN HÄR GREJEN MED ATT JA KÖPT EN BILJEVEL TILL HAN!  Fyfan vilket meck, hittade den på blocket i dalarna i typ februari och min pappa fick köpa den, gömma vid i vår sommarstuga, köra ner till sthlm för 3 veckor sen, parkera den i älta hos en kollega till mig, kollegan körde igår in bilen in till mitt jobb, körde ut mig till min killes kontor – så jag fick köra de sista 20 metrarna å tuta framför hans fönster. PLANEN GICK I LÅS! Var totalt darrig efteråt när ja lämnat över nycklarna. Alla mail, sms o smussel med detta, fyfutte. Var helt säker på att han skulle få reda på det genom någon inblandad (eller mest att ja skulle försäga mig på fyllan) MEN DE GICK! Och han blev dessutom mkt glad, detta var en total chansning. Jaja, sen åkte vi till Hesselby Slott för övernattning och käkade en trevlig pizzeria-middag på Corner Bar. MKT BRA men uttröttande dag helt enkelt.

/F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation