Fritte testar

jureskog-new-york-636x358

Har nu ä-n-t-l-i-g-e-n testat Johan Jureskogs New York-burgare på Donken! Som en umamigare QP med massor av söt lök. Tryffelmajonäsen borde heta “majonäs” men det gör fan inget. 4/5! Bra Johan!

Har annars lite svårt för denne kocknisse, mest då efter hans nya program på tv3. Programmet med premissen: skön kille drar till staterna med en brud som e grabbigt skön för att testa massor av burgare. Kanske inte det mest nytänkande upplägget, men gillar man mat så slukar man ju lätt all mat-tv av farten. Tyvärr förstörs de smått intressanta matinslagen av att Johan går runt och high fivar ALLA. Och den schöna kemin mellan honom och Malin Gramer är…panik. Men men.

/F

One Thought on “Fritte testar

  1. Den där jäveln.. Så STÖRIG! Men ska ändå prova burjarn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation