EN SERIE AV SERIER.

GIRLS. Har tidigare bara sett till säsong 3 men sträcksåg nu i helgen allt. Fan, man vill liksom att alla ska se den här serien. Föräldrar, högstadielärare, börschefer, pensionärer och inte bara tjejer som JAG! Gillar också att det inte bara är en trevlig plott utan massor av små guldkorn som e så BRA. Hannahs flackande uttryck när hon blir osäker eller kränkt. Scenen när Marnie joggar som en galning för att sedan blanda kokosvatten med en halv halv banan. Shoshannas stil efter Tokyo. Ägarna på hipstercaféet. OSVOSVOSV.

zosia-mamet

BROAD CITY. Också tjat men nya säsongen var magi!!!! Vill bli kompis med dem mer än typ allt annat. PLUS att HILLARY CLINTON är MED.

GOT. Förutom allt blod och våld så är det ju superspännande med GOT. Blir genuint pirrig av intromusiken. Men minus för blodet som sagt, plus tempot och att man blandat ihop ca alla karaktärer och egentligen inte fattar nånting längre. Trodde också (lite för länge) att det handlade om ”förr i tiden” och ej om en fantasivärld. Men men, man kan vara normalt intelligent ändå! Började fundera när drakarna kom…

MÄKLARNA. Gamla goda humorserien som nu finns på Svt play. Man vet ju att Kjelle Berka är ett gubbens GUBB men man GILLAR ju honom också! Lite sunkigt och stereotypt samt med en hel del skämt som ej känns OK idag, men också mkt rolig dialog emellanåt. Rätt sällan man gillar ”svensk humor” och köper svensk dialog.

maklarna-1920-jpg

THE MIND OF A CHEF. Netflix-serie där ett gäng olika kockar turas om att programleda och lagar mat. Inte konstigare än så, bra strö-tv.

SVERIGES YNGSTA MÄSTERKOCK Jag är ju inget superfan av barn generellt men det är så gulligt när ungar friterar och vevar pastamaskin? Plus att barn i åldern 9-12 är bäst: tjejerna tar för sig typ MER än killarna, alla är snälla osv. Plus: älskar OLLE nedan.

Och ikväll börjar dessutom KLIPPANS KARAOKECUP säsong 2, svts bästa program förra året!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation