fölsisen.

bras fölsis

Hej från en lurig gammal gumma :—–)

Jag fyllde ju 28 år den första maj som ni givetvis VET!!!! Detta firades mycket lugnt i vår stuga i Gagnef, där vi också mös dagen innan till det familjära valborgsfirandet. Fick lite småbös, majiga badlakan och en kurs i SÅS!!!! Ska alltså till restaurangakademin å vispa, reda och emulgera järnet.

Ligger förövrigt redan i sängen å mår ytterst dåligt. Stannade i Enköping för ett besök i butiken med 1000 sorters godis och jag gissar på att ca 302 st av dem ligger i tarmsystemet nu? Imorgon bitti ska jag till Linköping för en presentation för försvarsmakten. Lämpligt att jag kommer leverera violpistoler på deras toa. Ha. HA. HAA..heidå

/F

One Thought on “fölsisen.

  1. anna on May 4, 2016 at 8:22 pm said:

    grattis i efterskott!! 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation