Inredningsleda.

Jävlar i min lella låda vad det inreds i mitt huvud nu. Tänkte tipsa om saker jag inte hittat, dvs hål i marknaden. Har du ingen affärsidé och sitter på ett litet kapital? Vänligen genomför någon nedan.

Snögga garderober
Det är ju sjukt klurigt med detta. Speciellt om man måste ha rätt specifika mått som vi, dvs typ max 3 dörrar och så höga som möjligt. Allra bäst är inbyggda varianter såklart, men nu vet vi inte hur länge sovrummet ska få vara sovrum så då är det ju onödigt. Hittade en som var OK på haléns men som tyvärr är alldeles för låg och då ser mer ut som en SKÅP. Saknar därför ett utbud på fina “vanliga” i lagom sekelskiftesstil, utan högglansiga dörrar eller funktionella skjutvarianter. Och man kan ju byta handtag till lite roligare eller typ måla/lackera fronten. Nu blev iaf det så att vi köpte IKEA-garderober utan front som vi tänkte köra superfront-dörrar till. TILLS man förstod att dörrarna skulle kosta 7000kr……….? Blir väl att köpa ikea-dörrar och typ måla dem gråa eller nåt. Fast det orkar man ju inte.

Built-in-Wardrobes-Best
Sänglampor

…som inte ser ut att tillhöra mamma & pappa. Klart att det finns men då landar man ju på 4000kr per lampa? Finns ju massa snygga “nakna” glödlampevarianter men då blir det inget riktat ljus och därför tjafs om nån vill läsa. Nä detta är svårt tkr jag! Dom nedan e “ok” men lite tråkiga.
Caravaggio-Wall-Light-lifestyle

Tallrikar.
Vafan är grejen med att inte kunna hitta fina och prisvärda tallrikar? Allt är antingen glaserat keramiskt shabby chic eller helvitt å trist. Så antingen får man shoppa BERSÅ-serien för 35 000kr eller så landar man på tråkiga versioner från marimekko och iittala. Varken H&M home eller Lagerhaus har liksom satsat på vanliga mattallrikar??? Och Cervera har inget som e kul. Man vill ju ha nån prick eller detalj men inte för mkt så man tröttnar. Nedan grejer är från Kate Spade som ja tycker e “lagom” skoj. Vill inte ha 34 olika tallrikar som jag har nu utan typ 10 likadana med assietter till osv.

5270714242139p

 

Ja lös det här nu. Hejdå!
/FSL

9 Thoughts on “Inredningsleda.

 1. kolla jotex.se dom har ändå helt ok fint porslin + bra $$$ förstås da!

 2. linnea on May 15, 2016 at 4:37 pm said:

  ida har välli fina tallrikar från indiska: http://www.idaekw.se/var-matplats/

  lycka till! <3

 3. Zara Home tycker jag har en del fina tallrikar som inte är superdyra men ändå lite spexigare (utan att för den delen bli tramsigt). Här är tre favoriter:

  Liten diskret triangel-kant: http://www.zarahome.com/se/tableware/dinnerware/porcelain-geometric-detail-dinnerware-c1293901p7196008.html

  En klassisk för den som “vill sätta guldkant på vardagen”, heheh: http://www.zarahome.com/se/tableware/dinnerware/gold-rim-tableware-c1293901p6415051.html

  Lite mer färg, blått blir ALLTID snyggt till mat: http://www.zarahome.com/se/tableware/dinnerware/blue-earthenware-dinnerware-with-a-raised-lattice-pattern-c1293901p7147004.html

  • FLICKPINGIS on May 16, 2016 at 7:14 am said:

   Asså, sånt eminent bra tips men har varit på zara home å de har inte alls samma snygga i butiken som på NETET!!!!

 4. Maria on May 16, 2016 at 1:43 pm said:

  Second hand är ett tips! Bukowskis har ju mycket fina lampor och en del porslin. Dessa är ju fina:
  https://www.bukowskis.com/sv/lots/797259-vagglampor-ett-par-typ-klot-3-hemi-1900-talets-andra-halft
  Sen finns ju kära Tradera och loppisar i Dalarna:)

 5. Emma on May 18, 2016 at 8:20 pm said:

  Tallrikar: Habitat! Snygga, prisvärda och ej skämmigt att säga var man köpt dem om man som jag är en osäker låtsassnobb

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation