SNAP.

Funny-Snapchats-25

Jag har blivit mycket sämre på instagrams. Har så mycket lösa bekantskaper och jobbpersoner som följer en vilket leder till att man inte längre tar ut svängarna? Känns som att allt man lägger upp måste vara PÅ NÅN NIVÅ och även allmängiltigt roligt/underhållande. Så känner iaf jag, vill inte förfula folks flöden med internskämt eller något halvobegripligt småputtrigt skoj. Hela grejen med insta var just det spontana och göttiga och nu är det lost.

Finns dock på SNAP där jag är mycket mindre filtrerad. Eller filter har man ju… >Hohoho< busi bus. Heter iaf frisivlju om nån av er Youth people Fortfarande Hänger på Snapsen! Och jag behöver också hjälp med att följa folk som är skoj! Tipsa om roliga personer i kommentarerna snela hestar.

/Mamma

 

 

 

2 Thoughts on “SNAP.

  1. Filippa on May 31, 2016 at 2:57 pm said:

    Eller så struntar man i vilka som följer en (som faktiskt VALT att följa dig) och är helt sig själv ändå. Fuck vad andra tycker tänker jag.

    • FLICKPINGIS on May 31, 2016 at 5:01 pm said:

      Jamen jo, visst är det så. Och det är verkligen inte så att jag inte är mig SJÄLV – det är bara att det inte känns så spontant längre!!! bryr mig inte så mkt om likes MEN vi lever ju i ett like-samhälle där olika saker uppmuntras/värderas hela tiden!!! *Försöker bryta mig friiii*

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation