Ett lysande inlägg.

Nu tänkte jag ta tillfället i akt och skryta om mina (ok våra) taklampor. Älskar verkligen lampor, det gör ju superstor grej för inredningen och “Den Totala Känslan”. Alltså hellre 100% IKEA + fräsig takarmatur än tvärtom på nå vis!!

21

Den här lella gulliga kotten kommer från Svenska armaturer (dyr men svinbra vintage lampbutik i Midsommarkransen). Lampan e ny men modellen är från “förr i tiden” då de har tagit originalformarna och börjat gjuta nya versioner. Finns i fler gulliga modeller och färger än just denna (som är mer gråblågrön än turkos). Kotten kommer hänga i sovrummet.

22

Även denna jättepryttel är från Svenska armaturer. Gillar att den också är klassisk men med twist? Martin kallade den kondom-lampan men jag vet inte vad han har för erfarenhet av kondomer. Eller det vet jag ju. Eller inte alla. Jaja denna blir i vardagsrummet.

Skärmavbild 2016-06-11 kl. 16.46.42

Till matsalen (lol) har vi köpt denna något moderna “pendel” från Bolia. I hallen kommer mina två saturnuslampor hänga som ju också är art deco/retro, och man vill ju inte få känslan att det bor två pensionärer i lägenheten. Vettetusan hur den här kommer se upphängd dock? Men men, till den matta mörka väggfärgen blir det nog snyggt. Eller så syns den inte alls. Jaja.

 

Detta om lampor!!!!

/F

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation