Musik ÄR otroligt ändå.

Jag vet inte vad det är med musik som gör att man känner sig så odödlig? Det är ju lite samma effekt som efter 2 öl i kroppen… Man lever lite mer. Efter att ha fastnat i podcasts har jag nu börjat återgå till något som varit en stor del av mitt gamla liv —> gå på stan med hörlurar fyllda med musik.

Kanske är det att man är en extrem känslomänniska men jag växlar mellan melankoli/lycka med varje spår. Varje trottoar får en betydelse, en plötslig regnroppe på knät blir perfekt. Och det spelar liksom ingen roll om det är Kurt Vile eller Ted Gärdestad. Så länge det är låtar man KÄNNER något i.

Fyfan hörrni vad jag älskar musik igen!!!!!!! Det var mest det jag ville säga. Här är följer nu några träcks jag har i lurarna nu när jag tvättar pga spillde en cola light i sängen.

/F

 

One Thought on “Musik ÄR otroligt ändå.

  1. Men åh, nu kom jag på hur fin “Dina händer” är. Hade helt tappat bort den så tack för påminnelsen. Och ja, musik kopplad till känslor är bäst!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post Navigation